• ЗАГРЕБ-ПОСТОЙНА ЯМА-ПРЕДЯМСКИ ЗАМЪК-ЛЮБЛЯНА-ПЛИТВИЧКИ ЕЗЕРА

   1 2 3 4 5
   355 лв.
   • Автобус
   • 4
   • BB (нощувка със закуска)
   • Хърватия
   • Пловдив-Загреб-Плитвишки езера-Постойна яма
   Изпрати запитване
   •  

     

    Екскурзия до Словения - Пещерата Постойна Яма  -  Плитвички езера

    Загреб, замъка Предяма и пещерата Постойна, Любляна, Плитвичките езера


     4 дни, 3 нощувки 

    1 ден
    София - Загреб
    Отпътуване от Пловдив в 05:00 ч. София в 07:00ч. по маршрут Белград – Загреб.
    Пристигане в Загреб. Настаняване в хотел. Свободно време.Нощувка.

    2 ден
    Загреб- Постойна Яма - Любляна  
    Закуска. Oтпътуване към замъка Предяма и пещерата Постойна, която е карстова пещерна система с дължина 20 570 метра и дълбочина 115 метра, намираща се на около 10 километра край словенския град Постойна. Тя е най-дългата пещерна система в страната и една от най-значимите й туристически дестинации. Предлага най-дългия туристически пещерен маршрут в света: 5.3 километра. Пещерата е хилядолетно дело на река Пивка. В Постойна живее Ендемитът пещерен протей (или още човешка рибка), който е най-голямото пещерно земноводно в света.
    Отпътуване за Любляна. Туристическа програма. Любляна е столицата на Словения – един град с душа. За да го почувстваш, достатъчно е да се разходиш в стария бароков град, сгушен в подножието на хълма със Замъка, да откриеш къщите в стил Сецесион и шедьоврите наизвестния архитект Плечник. Според легендата, за основател на Любляна се смята гръцкият герой Язон. Пешеходна обиколка в старата част на града.

    Връщане в хотела.Нощувка. 


    3 ден
    Загреб - Плитвички езера 
    Закуска. Отпътуване към Плитвичките езера - тюркоазените очи на Хърватска. Туристическа разходка (около 3-4 часа) най-познатия и известен национален парк на Хърватска, включен в списъка на ЮНЕСКО. Националният парк представлява 16 свързани чрез 56 водопада езера, които са се образували между планинските масиви: „Мала Капела“ и „Плесевица“ в района на Лика при наслагването на седименти, гъсти букови и елови гори. Системата условно се разделя на:Горни езера и Долни езера. Най-високо над морското равнище е „Прошанското езеро“ (639 метра), а най-ниско е „Новаковица брод“ (503 метра).
    Горните езера са свързани с множество красиви водопади. Долните езера са заобиколени само от храсти и лежат върху варовити скали.

    Ввръщане в хотела.Свободно време. По желание възможност за организиране на Хърватска вечер с вечеря и фолклорна програма. Нощувка. 

    4 ден
    Загреб - България
    Закуска. Туристическа програма в бароков Загреб – централния площад “Бан Йосип Йелачич”, стария Градец с църквата “Св. Марко”, Катедралата на Каптол до колоритния пазар Долац. Отпътуване за България. ,

    Цената включва:

    • 3 нощувки със закуски в хотел 3*
    • Туристическа програма в Загреб ,
    • Туристическа програма в Любляна
    • Посещение на Постойна Яма (без включениа входна такса)
    • Посещение на замъка Предяма( без включениа входна такса)
    •  Медицинска застраховка
    •  Екскурзоводско обслужване
    •  Транспорт с автобус

    Цената не включва :

    • Входните такси за допълнителните мероприятия
    •  входна такса за замъка Предяма – 14 € ( студенти и ученици от 16-25 г. - 11€; деца до 15 г. - 9 €)
      
    •  входни такси за пещерата Постойна – 26 € ( студенти и ученици от 16-25 г. - 21 €; деца до 15 г. - 16 €)
      
    • комбиниран билет - Пещерата+замъка – 35 € ( студенти и ученици от 16-25 г. - 29 €; деца до 15 г. -22 €) 
      
    •  екскурзия до национален парк "Плитвички езера" – 25 € (билет +   екскурзовод + транспорт) ( студенти - 21 €; деца 7-18г. -17 €) 

            Доплащане за настаняване в единична стая – 90 лв.

     

     

     

    Условия на плащане:

     

    Записването се извършва срещу внесен депозит в размер на 30 % от стойността на автобусните пакети и 50 %от стойността на самолетните, и сключен договор за организирано пътуване.Заплащането на остатъка от изцяло дължимата сума се извършва не по-късно от 15 дни преди обявената начална дата на отпътуване.

     

    Такса прекратяване:

     

    Всички откази от пътуване се извършват лично, в писмена форма, в офиса където е направено записването.

     

    Потребителят има право да се откаже от пътуването без санкция -3 дни след записване и внасяне на депозит.

     

    В случай на отказ от пътуването и прекратяване на договора от страна на Потребителя, Туроператорът удържа следните неустойки:

     

    - от 59 до 30 календарни дни преди датата на пътуването,таксата прекратяване е в размер на  20% от внесения депозит в лева.

     

    - от 29 до 15 календарни дни преди датата на пътуването ,таксата прекратяване е в размер на  50% от внесения депозит в лева;

     

    - от 14 до 10 календарни дни преди датата на пътуването ,таксата прекратяване е в размер на 100% от внесения депозит в лева;

     

    - от 9 до 5 календарни дни преди датата на пътуването,таксата прекратяване е в размер на  75% от цената

     

     на организираното пътуване в лева;

     

    - под 5 календарни дни преди датата на пътуването,таксата прекратяване е в размер на 100% от цената

     

    на организираното пътуване в лева;

     

    При неспазване на сроковете за подаване на необходимите документи от страна на туриста,

     

    както и при подаване на неверни или неточни документи Туроператора има право да анулира пътуването,

     

     като удържа същите неустойки.

     

    Минимален брой записани за осъществяване на екскурзията:

     

    Всички автобусни екскурзии се осъществяват при минимум 40 туриста.

     

    В случай че минималният брой записани за осъществяване на екскурзията не е достигнат, туроператорът може да анулира пътуването като възстанови на пътуващия изцяло всички плащания, направени за туристическия пакет, без да дължи допълнително обезщетение. Туроператорът е длъжен да уведоми пътуващите за анулирането на екскурзията, спазвайки условията на чл. 89 ал. 7 т. 1 от ЗТ.

     

    Допълнителните услуги,които не са включени в основната цена на туристическия пакет, се заявяват и заплащат допълнително. За да се реализират е необходимо да бъдат заявени и заплатени още при сключването на договора за организирано пътуване ,или не по късно от  15 дни преди датата на заминаване при наличие на (свободни места) , тъй като осъществяването им е свързано с достигане на минимален брой от 20 туриста и е с предварителни резервации.

     

     

     

    Организаторът си запазва правото да променя маршрути и часове,последователност или да премества екскурзиите за друг ден, когато климатичните условия налагат това, за да се гарантира сигурността и качеството на услугата.

     

    Промени в маршрута и програмата по време на екскурзиите поради форс мажорни обстоятелства или метеорологични условия не дават право на възстановяване на сумите за екскурзията.

     

    Входните такси за обектите, които се посещават групово по време на програмата или самостоятелно в свободното време, се заплащат индивидуално на място.

     

    Автобусите, които се използват са следните марки: Мерцедес, Скания, Сетра, Волво, Ивеко, Ман, Неоплан, VDL (ВДЛ), Бова, Ван Хол, снабдени с климатик, видео, кафе машина, минибар, лицензирани за извършване на международен превоз на пътници.

     

    По време на пътуването в автобуса, всеки е задължен да поставя предпазния колан на седалката, която заема.

     

    Екскурзията не е подходяща за лица с ограничена подвижност.

     

    ДРИЙМ ТУР"ЕООД сключва договор за застраховка”Медицински разходи при заболяване и злополука  в чужбина с осигурен асистанс” с ”ДЗИ-Общо застрахованеЕАД. Застраховката важи за срока на пътуването.

     

    Полицата е с общо покритие 5000 EUR и включен асистанс,като  Покрива възникнали медицински разходи от злополука или акутно заболяване,медицинско транспортиране и репатриране.

     

    Туроператорът пряко или чрез туристически агент предоставя на потребителя оригинал на застрахователната полица преди началото на пътуването.

     

    Туроператорът препоръчва на своите клиенти сключване на Застраховка "Отмяна на пътуване" ,която покрива разходи за прекратяване на договора за туристически пакет от страна на пътуващия.

     

    Здравни изисквания: няма специални здравни изисквания.

     

    НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:

     

    Документ за самоличност- задграничен паспорт (с валидност 6 месеца след датата на прибиране в България) или лична карта. За деца под 18 години, пътуващи с 1 родител или без родители- задграничен паспорт + НОТАРИАЛНО ЗАВЕРЕНА ДЕКЛАРАЦИЯ, че другият родител/родителите са съгласни детето да пътува извън България- ОРИГИНАЛ + КОПИЕ.

     

    Паспортни и визови изисквания:

     

    До държави от ЕС и Сърбия, Македония, Албания, Босна и Херцеговина, Черна Гора, Швейцария, Швеция, Финландия, Норвегия и Исландия се пътува с валидна лична карта. До всички останали държави се пътува с международен паспорт, валиден най-малко 6 месеца след датата на завръщане.

     

    Настаняването в автобуса  става по реда на записването!

     

     

     

    Информация за агенцията

     

    ТА"Дрийм Тур" ЕООД е лицензиран туристически оператор и туристически агент с удостоверение за регистрация № РК-01-6716.

     

    Седалище и адрес на управление:

     

    гр.Пловдив ул”Кап.Райчо”57 ,офис:ул”Гладстон”5 тел:032/62 62 40 ,0876 20 62 62

     


    ТА"Дрийм Тур" ЕООД притежава задължителна застраховка „Отговорност на Туроператора“ сключена  с "ЗАСТРАХОВАТЕЛНО ДРУЖЕСТВО ЕВРОИНС"АД със седалище гр.София бул"Христофор Колумб"43,с лимит на отговорност 25 000 лв

     

    Туристическа агенция "Дрийм Тур", предлага екскурзии,почивки, индивидуални настанявания със собствен транспорт, хотели по избор-морски, планински, СПА, както в страната така и в чужбина. Продажба на самолетни и автобусни билети.           

    Задграничен паспорт или лична карта с 6.месечна валидност към датата на заминаване;

    За лица до 18 г., пътуващи без родители или с 1 родител е необходима нотариално заверена декларация от родителите/лят /оригинали 2 копия/;

    За лица до 18 г., при разминаване на фамилиите на детето и родителите е необходим акт за раждане /оригинал и 2 копия/.

    При недостигнат минимален брой  потребителите се  уведомяват 7 дни преди датата на екскурзията.

    Плитвишките езера – най-красивия и известен хърватски национален парк, включен в списъка на ЮНЕСКО
    хотел 2/3* в околностите на Загреб
  • Подобни оферти
  • Форма за запитване
  • Автобусни екскурзии
  • Последно разгледани артикули
   Затвори
   Отвори