• СЕПТЕМВРИЙСКИ ПРАЗНИЦИ НА Остров Закинтос - перлата на Йонийските острови

   1 2 3 4 5
   325 лв.
   • Автобус
   • 5
   • BB (нощувка със закуска)
   • Гърция
   • Пловдив-Килини-Закинтос
   Изпрати запитване
   •  

    ОСТРОВ ЗАКИНТОС

     

    Какво ще кажете за пътешествие до място с огледално чисти води,които ще пленят сърцето ви завинаги,дълги плажове с бял пясък,които разпалват страст,и смайващи пещери и арки,потопени в море от тюркоаз?
    Може би ще си помислите,че трябва да прекосите океани в търсене на екзотични тропически острови.За радост обаче,последното предположение е толкова далеч от истината,колкото остров Закинтос е близо до нашите географски ширини.

     

    ПЪРВИ ДЕН:

    Отпътуване от Русе в 14.30ч от паркинга на Цжп гара до Митницата посока Велико Търново –отпътуване в 16.00ч пред хотел „Етър“,отпътуване за Стара Загора в 18.30ч от ОМВ до Автогара Стара Загора,Пловдив 20,30ч, посока София трафик Маркет Сердика в 22.00ч  –Кулата – Килини.

    ВТОРИ ДЕН:

    Отпътуване от пристанище Килини за Закинтос около обяд пристигане в Закинтос.Остров Закинтос (Zakynthos), или както още се нарича Занте, е третият по големина от Йонийските острови в Йонийско море. Главният град и пристанище на острова също се нарича Закинтос. Венецианците го наричали "Цветето на Изтока", а според легендата островът носи името на сина на легендарния аркадийски вожд Аркадиан Закинтос. Островът е една от най-популярните туристически дестинации в Гърция с възхитителен смарагдов цвят на морето, а географското му положение дава възможност за посещение и на други острови в Йонийско море. Настаняване в хотел. Свободно време. Нощувка.

    ТРЕТИ ДЕН:

    Отпътуване от пристанище Килини за Закинтос около обяд пристигане в Закинтос.Остров Закинтос (Zakynthos), или както още се нарича Занте, е третият по големина от Йонийските острови в Йонийско море. Главният град и пристанище на острова също се нарича Закинтос. Венецианците го наричали "Цветето на Изтока", а според легендата островът носи името на сина на легендарния аркадийски вожд Аркадиан Закинтос. Островът е една от най-популярните туристически дестинации в Гърция с възхитителен смарагдов цвят на морето, а географското му положение дава възможност за посещение и на други острови в Йонийско море. Настаняване в хотел. Свободно време. Нощувка.

    ЧЕТВЪРТИ ДЕН:

    Закуска. Свободен ден за плаж или по желание круиз до Сините пещери и Навагио. Сутринта отпътуване от хотела. Първата ни спирка ще бъде на един от плажовете на Националния морски парк на Закинтос, където пребивават защитения вид костенурки Caretta Caretta. Следващата ни спирка е в селището Махирадо – тук ще посетим църквата Агия Мавра от 14 век. Почивка за кафе в селището Ексо Хори и снимка пред най-старото маслиново дърво на о-ва – над 2000 г.. Пътят продължава до селището Св. Никола, от където групата се качва на малки лодки за круиз в северната и северозападна част на о-ва. Разглеждат се Сините пещери и известния в цял свят залив Навагио. Обратно в автобуса. Обратно в хотела. Свободно време. Гръцка вечер в таверна срещу допълнително заплащане и по –желание на туриста. Нощувка.

    ПЕТИ ДЕН:

    Закуска –ранна или сух пакет. Отпътуване за България. Пристигане в София късно вечерта. Пристигане в Русе през нощта.

    Цената включва:

    • транспорт с автобус -3*
    • 3 нощувки със закуски в хотел 3*- https://www.varreshotel.gr/
    • Екскурзоводско обслужване

    Цената не включва:

    • фериботни и магистрални такси-40.00 лева на турист /задължително се доплащат към Туроператора /.
    • панорамна обиколка на остров Закинтос –при минимум 20 туриста-30.00 лева за възрастен и 10€ за деца до 11.99 години
    • Екскурзия – круиз до Сините пещери и залива Навагио – 50.00 лева- възрастен и 40.00 лева деца до 11.99 г.
    • Екскурзия до залива Лагана –разходка с корабче – 40.00 лева– възрастен и 20.00 лева - деца до 11.99 г.
    • Гръцка вечер с програма - 50.00 лева възрастен и 24.00 лева - деца до 11.99 г.
    • медицинска застраховка – 8 лв./турист/. Застраховката е „Медицински разходи при болест и злополука на туриста” за лица до 69,99 год., с покритие 5000€, валидна за чужбина, на ЗАД “Армеец“ с адрес на управление: гр. София ул. “Стефан Караджа“2 ЕИК :121076907. Застраховката е “Медицински разноски вследствие злополука или акутно заболяване“,.
    • За лица над 70 до 85 години - 12лв. /турист. ПОКРИТИ РИСКОВЕ: “Медицински разноски вследствие злополука или акутно заболяване“,
    • Застраховка допълнително покритие : отказ от пътуване – 2-3% от цената на пакета според условията на Застрахователя ;
    • Застраховка допълнително покритие : при трайно намалена работоспособност вследствие злополука или смърт – според тарифите на лицензиран застраховател;
    • такси музеи :
    • Музеят на грамофоните, Фолклорният музей /2€/и Археологическият музей. около /3€/- посещават се в свободното време.
    • ДОПЛАЩАНЕ ЗА ЕДИНИЧНА СТАЯ - 110.00 лв.
    • За осъществяването на екскурзиите е необходим минимум от 20 пълноплащащи туриста. Заявяват се и се заплащат само на място и осъществяването им зависи само от капитана на кораба – подходящи метеорологични условия!!!

    ВАЖНО!!!

    Обръщаме внимание на всички, които ще изберат дестинация в Гърция за своята почивка през 2018 г.

    От 01.01 се въвежда т.нар. такса "Престой" от Гръцкото министерство на Туризма. Тя се заплаща на място в хотела, а размерът ѝ се определя от неговата категория.
    Сумата е следната:

    • за 5* хотели - 4€ /на турист в стая/ нощувка
    • за 4* хотели - 3€ / на турист в стая/ нощувка
    • за 3* хотели - 1.50€ / на турист в стая/ нощувка
    • 2*, 1* хотели - 0.50€ / на турист в стая/ нощувка
    • В случай че откажете да заплатите таксата, хотелът има право да ви откаже настаняване.

     

    Отпътуването от Пловдив, Стара Загора, Габрово и Велико Търново, се осъществява при минимум 15 туриста от съответния пункт. Забележка: Преминава се през различните градове само ако има записани туристи от там.

    Места за отпътуване и връщане :

    Русе – паркинг на Централна ЖП гара

    Велико Търново – пред хотел „Етър“

    Габрово – Бензиностанция „Лукойл“ до Дома на „Хумора и Сатирата“

    Стара Загора – бензиностанция ОМВ до Автогара

    Пловдив – Паркинг ОМВ, хотел “Санкт Петербург“

    София – Трафик маркет –Автогара „Сердика“

    Забележка: Всяко от допълнителните посещения се осъществява при записани минимум 20 туриста.

    Необходими документи за резервация – 3 имена на латиница (по лична карта или паспорт), ЕГН на всеки турист; лична карта/паспорт номер и валидност.

    Деца под 18 години, пътуващи без родители или с един родител, трябва да представят копие и оригинал на нотариално заверена декларация - съгласие за пътуване от родителите или непътуващия родител, паспорт или лична карта и акт за раждане.

     

    Туроператора си запазва правото да променя последователността на изпълнение на мероприятията по програма.

     

    За да се реализират допълнителните услуги и мероприятия по програмата, е необходимо те да бъдат заявени и заплатени при доплащане на основния пакет, тъй като осъществяването им е свързано с предварителни резервации.

    Туроператора и Превозвача не носят отговорност за загубен багаж или откраднат или забравен по време на пътуването и престоя на туриста, както и за съдържанието на багажа.

    При покачване цената на горивата, агенцията си запазва правото да актуализира цените си за предстоящи пътувания, независимо кога са направени резервациите!

      

    НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:

    Документ за самоличност- задграничен паспорт (с валидност 6 месеца след датата на прибиране в България) или лична карта.

    За деца под 18 години, пътуващи с 1 родител или без родители- задграничен паспорт + НОТАРИАЛНО ЗАВЕРЕНА ДЕКЛАРАЦИЯ, че другият родител/родителите са съгласни детето да пътува извън България- ОРИГИНАЛ + КОПИЕ.

     

    ЦЕНАТА Е ВАЛИДНА ПРИ МИНИМУМ 40 ТУРИСТИ.

     

    НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ:

    Депозит 30 % от пакетната цена;

    Останалите 70 % -15 дни преди отпътуването.

    Срок за уведомление при недостигнат брой туристи- 7 дни преди датата на отпътуване.

     

    Настаняването в автобуса  става по реда на записването!

     

    Информация за агенцията

    ТА"Дрийм Тур" ЕООД е лицензиран туристически оператор и туристически агент с удостоверение за регистрация
    № РК-01-6716.
    ТА"Дрийм Тур" ЕООД притежава задължителна застраховка „Отговорност на Туроператора“ сключена  с "ДЖЕНЕРАЛИ ЗАСТРАХОВАНЕ"АД със седалище гр.София бул"Княз Ал.Дондуков"68,

     

    Остров Закинтос - перлата на Йонийските острови
    3 нощувки със закуски в хотел 3*- https://www.varreshotel.gr/
  • Подобни оферти
  • Форма за запитване
  • Гърция
  • Последно разгледани артикули
   Затвори
   Отвори