• ПОЧИВКА В САРАНДА

   1 2 3 4 5
   499 лв.
   • Автобус
   • 8
   • HB (закуска и вечеря)
   • София-Саранда-София
   Изпрати запитване
   • ПОЧИВКА В САРАНДА

    7 НОЩ. С АВТОБУС 

    Маршрут: София-Саранда-София 

    Продължителност: 8 дни / 7 нощувки 

    Транспорт: Автобус 

    Цена от: 499лв.

     

    ПРОГРАМА 


    1 ден (събота) – СОФИЯ – ИГУМЕНИЦА – САРАНДА (625 км.) 
    06:00 ч. Отпътуване от София - Ал. Невски по маршрут София – Сандански - ГКПП Кулата – Промахонас. Пътуването е изцяло през скоростния магистрален път Е90 – по магистралата VIA EGNATIA покрай градовете Козани, Верия, Янина до Игуменица. Преминаване през граничния пункт Мавромати-Кафе Боте и само след 29 километра достигане до крайбрежния град Саранда в Албания. Настаняване в хотелите. Вечеря по меню 19.30ч.-20.30ч. Нощувка в хотела. 

    2 ден (неделя) – САРАНДА ПЛАЖ И АЛБАНСКА ВЕЧЕР 
    Закуска в хотела. Свободно време за разходки и плаж и запознаване с курорта Саранда. Всеки дошъл в Саранда трябва да се разходи по крайбрежната алея, която местните наричат „Лунго Маре“ с красиви заведения и кафенета и да изпие едно хубаво „еспресо корто“ или традиционна албанска бира Корча или Тирана, да посети Ксамил и замъка Лекурси. Вечеря в хотела. Вечерта Възможност за допълнителна екскурзия срещу заплащане – 28 евро (55 лева) – АЛБАНСКА ВЕЧЕР В ЗАМЪКА ЛЕКУРСИ, разположен на високо място над града Саранда с красива гледка към залива. Екскурзията включва трансфер с автобус от хотела до замъка и обратно, традиционни албански плата с мезета и разядки и ½ л. вино на човек или 2 големи бири или 2 безалкохолни напитки на човек по избор, богата програма с полифонична музика, традиционни фолклорни албански танци, жива музика и възможност за много танци и забавление. Връщане в хотела. Нощувка. 

    3 ден (понеделник) – ЕДНОДНЕВНА ЕКСКУРЗИЯ ДО ОСТРОВ КОРФУ 
    Закуска в хотела. Свободно време за разходки и плаж в курорта Саранда. 
    Възможност за еднодневна екскурзия до гръцкия остров Корфу срещу допълнително заплащане 65 евро/ 130 лева, разположен само на 2 морски мили от Саранда. Екскурзията се провежда гарантирано в ден понеделник и включва трансфер от / до хотела/ пристанището в Саранда с автобус, фериботни билети Саранда – остров Корфу – Саранда, посрещане на място на остров Корфу от автобус с английско-говорящ екскурзовод, разглеждане на двореца Ахилион в столицата Керкира с включена входна такса (бивша лятна резиденция на императрица Сиси), разходка до полуостров Канони с разглеждане на Мишия остров, разглеждане на града Керкира със свободно време за разходка по известната пешеходна улица Листон. (При група от 15 и повече души – български екскурзовод). Връщане в Саранда привечер. Вечеря в хотела по меню 19.30ч.-20.30ч. Нощувка в хотела. 

    4 ден (вторник) – ЕКСКУРЗИЯ ДО ПРИРОДНИЯ ФЕНОМЕН „СИНЬОТО ОКО“ И ГИРОКАСТРО 
    Закуска в хотела. Свободно време разходки и плаж в курорта Саранда. 
    Възможност за допълнителна екскурзия до природния феномен „Синьото Око“ и града – музей ГИРОКАСТРО с местен екскурзовод – 25 евро/ 49 лева. 
    Отпътуване от Саранда за посещение на природния феномен „Синьото око“ – карстов извор, разположен на 117 метра надм. вис. сред прекрасен парк с невероятна природа и причудлива растителност, защитен обект на ЮНЕСКО. /Посещението на езерото се осъществява само при добро и сухо време, поради характера на терена, необходимо е да се повърви пеша около 900 м.-1 км./ Заради кръглата си форма, наситения син цвят в центъра и светло син в периферията, извора наподобява човешко око, погледнато от горе. Точната дълбочина на извора не е изследвана, а водолазите, опитали се да достигнат дъното му, успели да достигнат само до 45 м. дълбочина поради налягането на водата, което винаги ги изтласква обратно! Извора изтласква 6 кубика вода в секунда, която е с температура 13 градуса. От тук дава началото си и река Бистрица, която е дълга 26 километра и посредством изградения изкуствен канал Вивари при Бутринт се влива в Йонийско море. Възможност да се насладите на разхладителна напитка или вкусен обяд в ресторанта до прозрачните води на феномена, да си купите натурални продукти и сувенити от магазинчето до извора или по-смелите да скочат или да се се изкъпят във водите на езерото. Посещение на Гирокастро (каменен град на хилядата стъпки – Сребърната Крепост от гръцки „Аргирокастро“), един от най-добре запазените средновековни градове на Балканите, включен в листата на ЮНЕСКО за световното културно наследство. Наричат го още каменния град, заради добре запазените къщи от периода на Османската империя от 17 и 18 век. Пешеходна разходка с екскурзовод – разглеждане на старият град, родната къща на Енвер Ходжа - днес етнографски музей, крепостта Гирокастро с военния музей (не включва входни такси за Етнографския Музей и Военния Музей). 
    Връщане в Саранда привечер. Вечеря в хотела по меню 19.30ч.-20.30ч. Нощувка в хотела. 

    5 ден (сряда) – ЕКСКЛУЗИВНО ЦЕЛОДНЕВЕН ТУР С ЯХТА ДО ЧАСТЕН ПЯСЪЧЕН ПЛАЖ 
    Закуска в хотела. Свободно време за плаж и разходки. 

    Възможност за ексклузивен целодневен яхт тур с плуване в кристалните води на Адриатика и посещение на частен плаж, който може да се достигне само по вода за слънчеви бани и къпане в кристалните води на Адриатика. Капацитета на яхтата е 35 души. Вкусен обяд на острова с местни специалитети и безалкохолна напитка, включен в цената срещу допълнително заплащане – 40 евро / 80 лева при минимум 20 души. Връщане в хотела в Саранда в късния следобяд. Вечеря в хотела по меню 19.30ч.-20.30ч. Нощувка в хотела. 

    6 ден (четвъртък) – ЕДНОДНЕВНА ЕКСКУРЗИЯ ДО БУТРИНТ И КСАМИЛ С ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ПЛАЖ 
    Закуска в хотела. Свободно време за плаж и разходки. 
    Възможност за екскурзия с местен екскурзовод за разглеждане на архиеологическия резерват БУТРИНТ, разположен само на 20 км. от Саранда. Разглеждане на археологическия комплекс, включен в листата на ЮНЕСКО като един от най-добре запазените гръко-римски градове на Балканите: храмът на Асклепий, Баптистерията, Нимфеонът, Театърът, Лъвската порта, Акрополът с археологическия музей. След двучасовата разходка във времето из Бутринт, посещение на селището Ксамил (наричан „Бора-Бора“ на Балканите) за плаж в някой от прекрасните пясъчни плажове, скътани измежду островчетата (чадър и шезлонг се заплащат или се ползват срещу консумация в някои от множеството таверни на плажовете) – цена 15 евро / 30 лева. 
    След пълноценния ден, съчетание на исторически впечатления и релаксиращ плаж, връщане в Саранда. Вечеря в хотела по меню 19.30ч.-20.30ч. Нощувка в хотела. 

    7 ден (петък) – САРАНДА ПЛАЖ, РАЗХОДКИ И ШОПИНГ 
    Свободно време за плаж, разходки и покупки в Саранда. Вечеря в хотела по меню 19.30ч.-20.30ч. Нощувка в хотела. 

    8 ден (събота) - САРАНДА – ИГУМЕНИЦА – СОФИЯ – (625 км.) 

    Пакетните цени включват: 

    • Транспорт със собствен лицензиран автобус за международен превоз по съответния маршрут.
    • 7 нощувки в хотела по избор на закуска и вечеря (вечерята е тристепенно меню с традиционни албански ястия)
    • Медицинска застраховка със ЗК УНИКА ЖИВОТ с асистанс с покритие 4000 евро
    • Представител на Албена Холидейз по време на пътуването и престоя от София до Саранда
    • всички пътни, гранични и магистрални такси


    Пакетните цени не включват: 

    • допълнителни екскурзии
    • лични разходи
    • входни такси в посещаваните обекти


    Доплащания: 
    Медицинска застраховка за лица от 65 до 74 години - доплащане 5 лв. 
    Медицинска застраховка за лица от 75 до 79 години - доплащане 10 лв. 
    Гарантирани места в АВТОБУСА от 2 до 4 ред се доплаща - 20 лева! 
    Гарантирани места в АВТОБУСА ПРЕД И ЗАД ВТОРА ВРАТА НА АВТОБУСА - 20 лева! 

    ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСКУРЗИИ: 

    • АЛБАНСКА ВЕЧЕР В ЗАМЪКА ЛЕКУРСИ - 55 лева на възрастен, 30 лева за дете до 11г

     

    • ЕДНОДНЕВНА ЕКСКУРЗИЯ ДО ГРЪЦКИЯ ОСТРОВ КОРФУ - 130 лева на възрастен/ дете

     

    • ЕКСКУРЗИЯ ДО ПРИРОДНИЯ ФЕНОМЕН „СИНЬОТО ОКО“ И ГРАДА – МУЗЕЙ ГИРОКАСТРО С МЕСТЕН ЕКСКУРЗОВОД – 50 лева за възрастен, 30 лева за дете до 11г.

     

    • ЕКСКЛУЗИВЕН ЦЕЛОДНЕВЕН ЯХТ ТУР С ПЛУВАНЕ В КРИСТАЛНИТЕ ВОДИ НА АДРИАТИКА И ПОСЕЩЕНИЕ НА ЧАСТЕН ПЛАЖ С ОБЯД - 80 лева на възрастен, 70 лева за дете до 11г. при минимум 20 души.

     

    • ЕКСКУРЗИЯ С МЕСТЕН ЕКСКУРЗОВОД ДО БУТРИНТ И ПОСЕЩЕНИЕ НА „БОРА-БОРА НА БАЛКАНИТЕ“ – КСАМИЛ ЗА ПЛАЖ – цена 30 лева за възрастен, 20 лева за дете до 11г.

    ИНФОРМАЦИЯ ЗА ДОПЪЛНИТЕЛНИТЕ ЕКСКУРЗИИ: 

    • АЛБАНСКА ВЕЧЕР В ЗАМЪКА ЛЕКУРСИ - 28 евро (55 лева) на възрастен, 15 евро/ 30 лева за дете до 11г. 

    Замъка ЛЕКУРСИ е разположен на високо място над града Саранда с красива гледка към залива. Екскурзията включва трансфер с автобус от хотела до замъка и обратно, вечеря с традиционни албански плата с мезета и разядки и ½ л. вино на човек или 2 големи бири или 2 безалкохолни напитки на човек по избор, богата програма с полифонична музика, традиционни фолклорни албански танци, жива музика и възможност за много танци и забавление. 

    • ЕДНОДНЕВНА ЕКСКУРЗИЯ ДО ГРЪЦКИЯ ОСТРОВ КОРФУ - 65 евро/ 130 лева на възрастен/ дете 

    Гръцкият остров Корфу е разположен само на 2 морски мили от Саранда. Екскурзията се провежда гарантирано в ден понеделник и включва трансфер от / до хотела/ пристанището в Саранда с автобус, фериботни билети Саранда – остров Корфу – Саранда, посрещане на място на остров Корфу от автобус с английско-говорящ екскурзовод, разглеждане на двореца Ахилион в столицата Керкира (бивша лятна резиденция на императрица Сиси) с включена входна такса, разходка до полуостров Канони с разглеждане на Мишия остров, разглеждане на града Керкира със свободно време за разходка по известната пешеходна улица Листон. 

    • ЕКСКУРЗИЯ ДО ПРИРОДНИЯ ФЕНОМЕН „СИНЬОТО ОКО“ И ГРАДА – МУЗЕЙ ГИРОКАСТРО С МЕСТЕН ЕКСКУРЗОВОД – 25 евро/ 50 лева за възрастен, 15 евро / 30 лева за дете до 11г., 

    Посещение на природния феномен „Синьото око“ – карстов извор, разположен на 117 метра надм. вис. сред прекрасен парк с невероятна природа и причудлива растителност, защитен обект на ЮНЕСКО. /Посещението на езерото се осъществява само при добро и сухо време, поради характера на терена, необходимо е да се повърви пеша около 900м.-1 км./ Заради кръглата си форма, наситения син цвят в центъра и светло син в периферията, извора наподобява човешко око, погледнато от горе. Точната дълбочина на извора не е изследвана, а водолазите, опитали се да достигнат дъното му, успели да достигнат само до 45 м. дълбочина поради налягането на водата, което винаги ги изтласква обратно! Извора изтласква 6 кубика вода в секунда, която е с температура 13 градуса. От тук дава началото си и река Бистрица, която е дълга 26 километра и посредством изградения изкуствен канал Вивари при Бутринт през 1958 год. се влива в Йонийско море. Възможност да се насладите на разхладителна напитка или вкусен обяд в ресторанта до прозрачните води на феномена, да си купите натурални продукти и сувенири от магазинчето до извора или по-смелите да скочат или да се се изкъпят във водите на езерото. Посещение на Гирокастро (каменен град на хилядата стъпки – Сребърната Крепост от гръцки „Аргирокастро“), един от най-добре запазените средновековни градове на Балканите, включен в листата на ЮНЕСКО за световното културно наследство. Наричат го още каменния град, заради добре запазените къщи от периода на Османската империя от 17 и 18 век. Пешеходна разходка с екскурзовода – разглеждане на старият град, родната къща на Енвер Ходжа - днес етнографски музей, крепостта Гирокастро с военния музей (не включва входни такси за Етнографския Музей и Военния Музей). 

    • ЕКСКЛУЗИВЕН ЦЕЛОДНЕВЕН ЯХТ ТУР С ПЛУВАНЕ В КРИСТАЛНИТЕ ВОДИ НА АДРИАТИКА И ПОСЕЩЕНИЕ НА ЧАСТЕН ПЯСЪЧЕН ПЛАЖ С ОБЯД - 30 евро / 60 лева на възрастен, 25 евро/ 50 лева за дете до 11г. при минимум 20 души. 

    До плажа, може да се достигне само по вода за слънчеви бани и къпане в кристалните води на Адриатика. Капацитета на яхтата е 35 души. Вкусен обяд на плажа с местни специалитети, риба и напитка и свободно време за плажуване. 

    • ЕКСКУРЗИЯ С МЕСТЕН ЕКСКУРЗОВОД ДО БУТРИНТ И ПОСЕЩЕНИЕ НА „БОРА-БОРА НА БАЛКАНИТЕ“ – КСАМИЛ ЗА ПЛАЖ – цена 15 евро / 30 лева за възрастен, 10 евро/ 20 лева за дете до 11г. 

    Разглеждане на археологическия комплекс, включен в листата на ЮНЕСКО като един от най-добре запазените гръко-римски градове на Балканите: храмът на Асклепий, Баптистерията, Нимфеонът, Театърът, Лъвската порта, Акрополът с археологическия музей. След двучасовата разходка във времето из Бутринт, посещение на селището Ксамил (наричан „Бора-Бора“ на Балканите) за плаж в някой от прекрасните пясъчни плажове, скътани измежду островчетата (чадър и шезлонг се заплащат или се ползват срещу консумация в някои от множеството таверни на плажовете). 
    Забележка: 

    · Цените на екскурзиите са валидни при група от минимум 20 човека и се заявят и заплащат в България. Туроператорът си запазва правото да променя последователността и реда за провеждане на допълнителните екскурзии в зависимост от метеорологичните условия и работни времена на обектите на място. 

    · Цените включват: Транспорт с климатизирани автобуси. Екскурзоводско обслужване по време на туровете с местен екскурзовод и водач от Албена Холидейз 

    · Цените не включват: Входни такси на посещаваните обекти и обяди (освен където е упоменато) 

    · Входни такси: 

    o Синьото Око: - 50 албански леки 

    o Гирокастро: Военния музей – 200 албански леки, Етнографския музей в къщата на Енвер Ходжа – 200 албански леки 

    o Бутринт: Архиологическите разкопки – 700 албански леки 


    Градове на отпътуване:

    София, Перник, Дупница, Благоевград, Сандански и Петрич. 
    Стара Загора, Пловдив, Пазарджик и Ихтиман, 

    Доплащане от Стара Загора: 36 лв., Пловдив-25лв., Пазарджик-20лв.-Ихтиман-15лв. двупосочно. 

    • Отпътуването от Всички посочени градове по горе се препотвърждават 7 дни преди датата на пътуване и при минимум 8 записани туриста. 

     

    ХОТЕЛИ ПО ПРОГРАМАТА:

    Семеен хотел Perla 3* Саранда, Албания
    www.perlasaranda.com


    Семеен хотел Perla 3* с много добри отзиви от клиенти. Разположен на самия плаж с безплатни чадъри и шезлонги 
    https://www.perlasaranda.com/reviews.htm 

     

    STANDART ROOM HB

    Дата База Възрастен в двойна стая Двойна стая Двама възрастни и трети на допънително легло Двама възрастни и дете (0-5.99) на допълнително легло Двама възрастни и дете (6-11.99) на допълнително легло
                 
    14.09.2019 HB 499 лв. 998 лв. 1467 лв. 1103 лв. 1249 лв.
    21.09.2019 HB 499 лв. 998 лв. 1467 лв. 1103 лв. 1249 лв.
                 
    31.08.2019 HB 529 лв. 1058 лв. 1567 лв. 1163 лв. 1329 лв.
    07.09.2019 HB 509 лв. 1018 лв. 1507 лв. 1123 лв. 1279 лв.    БЕЗПЛАТНО ПОЛЗВАНЕ НА ЧАДЪР И ШЕЗЛОНГ НА СОБСТВЕНИЯ ПЛАЖ ПРЕД ХОТЕЛА! 


    Местоположение:
    Хотелът е разположен в Саранда, на 2,5 километра от центъра, на брега на морето. На 10 метра от хотела има спирка на градските автобуси. 

    В хотела:
    Хотелски комплекс Perla Resort предлага открит басейн, тераса за слънчеви бани и ресторант, в който се сервират средиземноморски специалитетиасейн, безплатен паркинг, рум-сервиз. Осигурен е безплатен Wi-Fi достъп, а на частния плаж има шезлонги и чадъри. 

    Стаи:
    Стаите разполагат с кабелна телевизия, климатик, балкон и хладилник. Самостоятелните бани са с душ, безплатни тоалетни принадлежности и хавлии. Някои от стаите са с изглед към морето. 

    Плаж:
    Плаж - с камъчета, с безплатни шезлонги и чадъри. 

    Хранене:
    Закуска и вечеря, като закуската е на блок-маса, а вечерята се сервира по меню. 


    OASIS HOTEL SARANDA

    Цена от: 529 лв. 

    Саранда, Албания
    https://hoteloasis.al/
    Хотелът е с прекрасна гледка към морето, с красива панорамна тераса, на която се сервира закуската и можете да се насладите на сутрешното си "еспресо корто", гледайки морето и красивите круизни кораби, акустиращи в залива на Саранда. 

     

    STANDART ROOM HB HB

    Дата База Възрастен в двойна стая Двойна стая Двама възрастни и трети на допънително легло Двама възрастни и дете (0-5.99) на допълнително легло Двама възрастни и дете (6-11.99) на допълнително легло
    01.06.2019 HB 529 лв. 1058 лв. 1557 лв. 1163 лв. 1497 лв.
    08.06.2019 HB 529 лв. 1058 лв. 1557 лв. 1163 лв. 1497 лв.
    14.09.2019 HB 529 лв. 1058 лв. 1557 лв. 1163 лв. 1497 лв.
    21.09.2019 HB 529 лв. 1058 лв. 1557 лв. 1163 лв. 1497 лв.
    15.06.2019 HB 539 лв. 1078 лв. 1587 лв. 1183 лв. 1517 лв.
    07.09.2019 HB 539 лв. 1078 лв. 1587 лв. 1183 лв. 1517 лв.
    22.06.2019 HB 549 лв. 1098 лв. 1617 лв. 1203 лв. 1547 лв.
    29.06.2019 HB 549 лв. 1098 лв. 1617 лв. 1203 лв. 1547 лв.
    31.08.2019 HB 549 лв. 1098 лв. 1617 лв. 1203 лв. 1547 лв.
    24.08.2019 HB 599 лв. 1198 лв. 1767 лв. 1303 лв. 1637 лв.     


    Местоположение:
    Хотелът се намира в близост до центъра на Саранда, на 100 метра от морето и на около 200 метра от плаж. Срещу хотела има малка детска площадка и крайбрежна алея за разходка. 

    В хотела:
    Хотел Oasis предлага бар с панорамна тераса с изглед към морето, уютен ресторант с вкусна кухня. Хотелът предлага безплатен паркинг, безплатен WIFI интернет. 

    Стаи:
    Всички стаи в хотела са климатизирани и разполагат с плоскоекранен телевизор с кабелни програми. Някои са обзаведени с кът за сядане. Всяка от стаите разполага със собствена баня с душ, с тоалетни принадлежности и сешоар. 

     

    DODONA HOTEL SARANDA

    Цена от: 529 лв. 

    Саранда, Албания
    Нов хотел на 3 км. от центъра на Саранда, на края на града, на рега на морето със собсствен плаж. 

     

    STANDART ROOM HB STANDART ROOM - HB

    Дата База Възрастен в двойна стая Двойна стая Двама възрастни и трети на допънително легло Двама възрастни и дете (0-5.99) на допълнително легло Двама възрастни и дете (6-11.99) на допълнително легло
    01.06.2019 HB 529 лв. 1058 лв. 1557 лв. 1163 лв. 1497 лв.
    08.06.2019 HB 529 лв. 1058 лв. 1557 лв. 1163 лв. 1497 лв.
    14.09.2019 HB 529 лв. 1058 лв. 1557 лв. 1163 лв. 1497 лв.
    21.09.2019 HB 529 лв. 1058 лв. 1557 лв. 1163 лв. 1497 лв.
    15.06.2019 HB 539 лв. 1078 лв. 1587 лв. 1183 лв. 1517 лв.
    07.09.2019 HB 539 лв. 1078 лв. 1587 лв. 1183 лв. 1517 лв.
    22.06.2019 HB 549 лв. 1098 лв. 1617 лв. 1203 лв. 1547 лв.
    29.06.2019 HB 549 лв. 1098 лв. 1617 лв. 1203 лв. 1547 лв.
    31.08.2019 HB 549 лв. 1098 лв. 1617 лв. 1203 лв. 1547 лв.    ХОТЕЛЪТ РАЗПОЛАГА СЪС СОБСТВЕН ПЛАЖ - ЗА 1 ЧАДЪР и 2 ШЕЗЛОНГА СЕ ДОПЛАЩА 5 ЕВРО НА ДЕН НА МЯСТО В ХОТЕЛА 


     


    Местоположение:
    Хотел Dodona се намира на брега на морето на частен плаж в Саранда. 
    На 500 метра има спирка на автобуси, които се движат из град Саранда. На около 1,5 километра от хотел Dodona има магазин за хранителни стоки. Централната автогара и жп-гара, както и фериботното пристанище, се намират в центъра на Саранда, който е на четири километра. 

    Руините на замъка Lëkurësi, построен от султан Сюлейман Великолепни, са на 6 километра. Живописните острови на архипелага Ксамил са на 10 километра, а национален парк Бутринт с наличните там древни римски руини е на 12 километра. Популярното място за гмуркане Синьото око е на около 20 километра от Dodona. 

    Двойките харесват местоположението - те му дават оценка от 8.0 за пътуване за двама. 

    В хотела:
    Хотел DODONA SARANDA предлага открит басейн, безплатен Wi-Fi в общите части и стаи с обзаведен балкон с морски изглед. В хотела има бар и ресторант, в който се сервират международни, албански и италиански ястия. 


    Стаи:
    Всички стаи са климатизирани и предлагат морски изглед. Всяка стая разполага с кабелна телевизия и хладилник. Самостоятелна баня с душ. Безплатен паркинг за гости на хотела. 

    Условия за настаняване и пътуване: 

    • При настаняването в тройни стаи (TRPL; DBL + ex. bed), третото легло е допълнително - тип разтегателно или нормално единично - според избрания хотел!

     

    • При настаняване на 2 възрастни с 1 или 2 деца (DBL + 1 chd; DBL + 2 chd), третото и четвъртото легло винаги са допълнителни - тип разтегателни. Децата ползват намаления, само ако са настанени в стая с двама пълно плащащи възрастни.

     

    • Стаи с изглед към морето, се гарантират само след предварително направена резервация и е възможно само в хотелите, в които има обявено доплащане за такъв тип стая.

     

    • Настаняването в хотелите е след 14.00 часа, а освобождаването на стаите е до 12.00 часа в деня на отпътуване за България.

     

    • В деня на пристигане преди (14.00 ч.) и в деня на напускане след (12.00 ч.) всички услуги в хотелите се ползват срещу заплащане, включително храни и напитки.

     

    • Броя на храненията в хотелите съответства на броя резервирани нощувки. При резервация за 7 нощувки се ползват 7 закуски и 7 вечери (ако избрания хотел e на полупансион).

     

    • Точният час на отпътуване от България, номер на автобуса и телефон на представителя на Туроператора се съобщават 2 дни преди датата на отпътуване.

     

    • Местата в автобусите се определят според реда на записване.

     

    • Туроператора не носи отговорност за загубен, откраднат или забравен багаж по време на пътуването или престоя в съответния хотел.

    Часово време: България – 12:00ч., Албания – 11:00ч. 

    Валута: АЛБАНСКИ ЛЕК - 100 Албански леки = 1,70 лева     Посолство на Република България в Албания 

    Адрес: Rruga Skenderbeu 12, Tirana, Albania, Телефон: +355 4 22 33 155 / +355 4 22 32 906 ; Факс: +355 4 22 32 272, Дежурни телефони в извънработно време: +355 42 233 155 / +355 42 232 906 

    Превозвач: 

    Албена Холидейз ЕООД 

    лиценз EU 1064 издаден от Министерството на транспорта на Р. България 

    адрес: София ул. Доспат 15 

  • Подобни оферти
  • Форма за запитване
  • Албания
  • Последно разгледани артикули
   Затвори
   Отвори