• Парижка Магия

   1 2 3 4 5
   839 лв.
   • Самолет
   • 4
   • BB (нощувка със закуска)
   • Франция
   Изпрати запитване
   • ПАРИЖКА МАГИЯ

    Екскурзията е четиридневна и включва 3 нощувки със закуски в избрания от Вас хотел, самолетен билет с летищни такси, трансфери летище-хотел-летище, панорамна обиколка с автобус на Париж с екскурзоводско обслужване на български език. Лети се с „Уиз Еър”.

    ПРОГРАМА

    ПЪРВИ ДЕН – 13:50 ч. –

    отпътуване от летище София – терминал 1 с полет на WIZZ AIR. 15:50 ч. - кацане на летище „Бове”. Трансфер до Париж. Настаняване в хотела. По желание пешеходна програма Монтмартър (с доплащане 45 лв. за възрастни, 35 лв. за деца до 11 г и при предварителна заявка и заплащане в България): базиликата „Сакре Кьор”, площада на художниците, църквата „Св. Петър”. Вечерта – възможност за посещение на кабаре (с доплащане).  Нощувка.

    ВТОРИ ДЕН – Закуска.

    Панорамна обиколка с автобус и екскурзовод на български: Опера Гарние, пл. „Вандом”, Мадлената, пл. „Конкорд”, „Шан-з-Елизе”,  Триумфалната арка, бул. “Клебер”, Трокадеро, моста Йена, Айфелова кула, Военното училище, Инвалидите, Монпарнас, Латински квартал, острова Сите. Свободно време. Следобед по желание посещение на Лувъра с екскурзовод на български (с доплащане - 79 лв. за възрастни, 49 лв. за деца до 18 г. и при предварителна заявка и заплащане в България, провежда при минимум 10 човека). Възможност за качване на Айфеловата кула. Входната такса за Айфелова кула не е включена в цената на екскурзията. Заедно с екскурзовода, групата ползва метро за придвижване, като цената на билета за метрото не е включена в цената на екскурзията. Нощувка.

    ТРЕТИ ДЕН – Закуска.

    Сутринта - програма по желание - посещение на двореца Версай с екскурзовод на български (доплащане 129 лв. за възрастен; 99 лв. за деца и младежи под 26 г. при предварителна заявка и заплащане в България. Екскурзията се провежда при минимум 15 участника). Цената включва транспорт, екскурзоводска беседа, такса за вход в двореца и градините. Свободен следобед. Следобед по желание пешеходна програма острова Сите и острова Сен-Луи (с доплащане - 45 лв. за възрастни, 35 лв. за деца до 11 г. и при предварителна заявка и заплащане в България): катедралата “Нотр-Дам-де-Пари”, Светия параклис, Консиержери, Новия мост. Възможност за разходка с корабче по Сена. Нощувка.

    ЧЕТВЪРТИ ДЕН – Закуска.

    Свободно време. 12:30 ч. - трансфер до летището. 16:25 ч. – oтпътуване от летище „Бове”. 20:05 ч. – кацане на летище София.

    Забележки:

    Стаите в хотела се освобождават до 11:00 ч. и багажът се оставя на съхранение в хотела; При промяна на полетното разписание, клиентите ще бъдат уведомени своевременно.

    ДАТИ И ЦЕНИ

    06.07.2018 - 09.07.2018 Цени на човек в лв според настаняването:

    • Категория A B C D цена на възрастен в двойна стая 899 лв. 919 лв. 989 лв. 1029 лв.
    • цена на човек в индивидуална стая 1099 лв. 1159 лв. 1269 лв. 1349 лв.
    • цена на трети възрастен в стая 881 лв. 899 лв. 964 лв. 1029 лв.
    • цена за дете до 11 г. в стая с 2 възрастни 864 лв. 884 лв. 954 лв. 994 лв.

    05.10.2018 - 08.10.2018 Цени на човек в лв според настаняването:

    • Категория B C D цена на възрастен в двойна стая 899 лв. 979 лв. 1049 лв.
    • цена на човек в индивидуална стая 1139 лв. 1259 лв. 1369 лв.
    • цена на трети възрастен в стая 879 лв. 954 лв. 1049 лв.
    • цена за дете до 11 г. в стая с 2 възрастни 864 лв. 944 лв. 1014 лв.

    ЗАБЕЛЕЖКА:

    Местата за хотел категория А за дата на отпътуване 04.05.2018 г. са изчерпани. Доплащане за чекиран багаж:

    ДОПЛАЩАНЕ ЗА ЧЕКИРАН БАГАЖ ДО 20 КГ:   100 ЛВ. НА ЧОВЕК В ДВЕТЕ ПОСОКИ;
    ДОПЛАЩАНЕ ЗА ЧЕКИРАН БАГАЖ ДО 32 КГ:   120 ЛВ. НА ЧОВЕК В ДВЕТЕ ПОСОКИ.

    ВАЖНО:

    При нощувки в Париж туристите заплащат задължително градска такса (city tax)
    от порядъка на 1 евро на човек на ден при настаняване в хотели 2 звезди, 1,65 евро на човек на ден при настаняване в хотели 3 звезди и 2.50 евро на човек на ден при настаняване в хотели 4 звезди. Таксата се заплаща лично от туристите на рецепцията на хотелите преди отпътуването им и не е включена в пакетните цени в този каталог.

    ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:

    • Самолетен билет София – Париж – София с Wizz Air;
    • Летищни такси; Салонен багаж до 10 кг с размери 55/40/23 см на турист (в двете посоки);
    • Трансфери летище - хотел – летище;
    • 3 нощувки със закуски в избрания от Вас хотел;;
    • Панорамна обиколка с автобус с екскурзоводско обслужване на български език.

    ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:

    • Чекиран багаж до 20 кг – 100 лв. на човек в двете посоки;
    • Чекиран багаж до 32 кг – 120 лв. на човек в двете посоки;
    • Пешеходна програма острова Сите и острова Сен-Луи;
    • Посещение на Лувъра с екскурзовод на български;
    • Посещение на двореца Версай с екскурзовод на български;
    • Пешеходна програма Монтмартр с екскурзовод на български;
    • Медицинска застраховка - 2 лв. на човек на ден;
    • Слушалки по време на екскурзоводските беседи;
    • Градска такса (city tax); Билети за градския транспорт, входни такси в музеите и пр.

    ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛУГИ:

    • Квартала Монмартър: 45 лв. Пешеходна програма Монтмартр с екскурзовод на български по желание с доплащане и при предварителна заявка и заплащане в България, провежда се при минимум 6 човека: базиликата „Сакре Кьор”, площада на художниците, църквата „Св. Петър”. Програмата започва от музея „Гревен“. Заедно с екскурзовода, групата ползва метро за придвижване, като цената на билета за метрото не е включена в цената на екскурзията. Квартала Монмартър за деца до 11 г.: 35 лв. Пешеходна програма Монтмартр с екскурзовод на български по желание с доплащане и при предварителна заявка и заплащане в България, провежда се при минимум 6 човека: базиликата „Сакре Кьор”, площада на художниците, църквата „Св. Петър”. Програмата започва от музея „Гревен“. Заедно с екскурзовода, групата ползва метро за придвижване, като цената на билета за метрото не е включена в цената на екскурзията.
    • Острова Сите: 45 лв. Пешеходна програма острова Сите и острова Сен-Луи с екскурзовод на български пожелание с доплащане и при предварителна заявка и заплащане в България, провежда при минимум 6 човека: острова Сен-Луи, острова Сите, катедралата “Нотр-Дам-де-Пари”, Светия параклис, Консиержери, Новия мост, Лувъра (отвън). Възможност за разходка с корабче по Сена. Програмата започва от музея „Гревен“. Заедно с екскурзовода, групата ползва метро за придвижване, като цената на билета за метрото не е включена в цената на екскурзията. Острова Сите за деца до 11 г.: 35 лв. Пешеходна програма острова Сите и острова Сен-Луи с екскурзовод на български по желание с доплащане и при предварителна заявка и заплащане в България, провежда при минимум 6 човека: острова Сен-Луи, острова Сите, катедралата “Нотр-Дам-де-Пари”, Светия параклис, Консиержери, Новия мост, Лувъра (отвън). Възможност за разходка с корабче по Сена. Програмата започва от музея „Гревен“. Заедно с екскурзовода, групата ползва метро за придвижване, като цената на билета за метрото не е включена в цената на екскурзията.
    • Лувъра: 79 лв. По желание посещение на Лувъра с екскурзовод на български с доплащане и при предварителна заявка и заплащане в България, провежда се при минимум 10 човека. Възможност за качване на Айфеловата кула. Входната такса за Айфелова кула не е включена в цената на екскурзията. Лувъра за деца под 18 г.: 49 лв. По желание посещение на Лувъра с екскурзовод на български с доплащане и при предварителна заявка и заплащане в България, провежда се при минимум 10 човека.
    • Възможност за качване на Айфеловата кула. Входната такса за Айфелова кула не е включена в цената на екскурзията.
    • Чекиран багаж до 32 кг в двете посоки: 120 лв.
    • Чекиран багаж до 20 кг в двете посоки: 100 лв.
    • Версай за деца и младежи до 26 г.: 99 лв. Посещение на двореца Версай с екскурзовод на български - с доплащане и при предварителна заявка и заплащане в България. Екскурзията се провежда при минимум 15 участника. Цената включва транспорт, екскурзоводска беседа, такса за вход в двореца и градините. Свободен следобед. Версай: 129 лв. Посещение на двореца Версай с екскурзовод на български - с доплащане и при предварителна заявка и заплащане в България. Екскурзията се провежда при минимум 15 участника. Цената включва транспорт, екскурзоводска беседа, такса за вход в двореца и градините. Свободен следобед.

    ХОТЕЛИ:

    • Категория А: Хотел Ambassadeur*** - Хотелът е разположен в Монмартър, на 15 мин. пеша от Мулен Руж. Най-близки спирки на метрото: La Fourche, Brochant. Разполага с 86 стаи, всяка от които е оборудвана с телефон, сешоар, телевизор, баня, и WC. Безплатен интернет във фоайето на хотелa.
    • Категория B – Хотел Victoria** - Pазположен недалеч от Операта Гарние, от Фоли Бержер, на 3 мин пеша от музея Гревен, най-близка спирка на метро Grands Boulevards. Стаите са с телефон, телевизор, баняWC. Континентална закуска.
    • Категория C – Хотел Opera Lafayette*** - Разположен недалеч от Операта Гарние и галериите Лафайет, на 15 минути пеша от музея Гревен, най-близки спирки на метрото Cadet и Poissonniere. Стаите разполагат с баня, WC, телевизор, телефон, сешоар. Закуска на бюфет.
    • Категория D – Хотел BW Ronceray*** - Разположен недалеч от Операта Гарние и галериите Лафайет, на „Булвар дьо Монмартр”, един от парижките “големи булеварди”, в непосредствена близост до музея Гревен (залепен е за музея) , много кина, театри, кафенета, магазини ; най-близки спирки на метро Grands Boulevards и Richelieu Drouot. Стаите разполагат с телефон, телевизор, баняWC, сешоар, сейф, минибар. Закуска на бюфет.

    ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

    Добре е, ако желаете да посетите някое от големите парижки кабарета, да си направите резервация при записването Ви за екскурзията, тъй като обикновено местата свършват около една седмица преди датата, понякога и по-рано. КАК ДА ПОСЕТИТЕ „ЕВРОДИСНИ” ОТ ПАРИЖ: Бихте могли да отидете до „Евродисни” с влакчетата RER, които можете да вземете от много спирки в Париж (Opera, Chatelet, Gare du Nord и пр.) - линия А, слиза се на последната спирка Marne-la-Valee. Билетът за RER струва около 7 евро в една посока, а картата за вход за парка „Дисниленд” е около 63 евро за възрастни и 59 евро за деца под 11 г., а за парка „Дисниленд” + „Диснистудио” - около 74 евро за възрастни и 67 евро за деца под 11 г. Можете да закупите от нас или на място в Париж билет на фирмата Pariscityvision, която прави трансфери до Дисни и обратно с автобуси, като тръгват от и се връщат на пл. „Жан д’ Арк” (пред хотел „Регина”, до Лувъра). Билет, който включва транспорта от Париж до Дисни и обратно + карта за парка „Дисниленд”, струва 99 евро възрастни, 94 евро деца под 11 г.; билет, който включва транспорта от Париж до Дисни и обратно + карта за парка „Дисниленд” и за „Диснистудио” струва 109 евро възрастни, 104 евро деца под 11 г.

    Забележки:

    Стаите в хотела се освобождават до 11.00 ч. и багажът се оставя на съхранение в хотела; При промяна на полетното разписание, клиентите ще бъдат уведомени своевременно.

    ВАЖНО:

    При нощувки в Париж туристите заплащат задължително градска такса (city tax) от порядъка на 1 евро на човек на ден при настаняване в хотели 2 звезди, 1,65 евро на човек на ден при настаняване в хотели 3 звезди и 2.50 евро на човек на ден при настаняване в хотели 4 звезди. Таксата се заплаща лично от туристите на рецепцията на хотелите преди отпътуването им и не е включена в пакетните цени в този каталог.

  • Подобни оферти
   Няма открити резултати
  • Форма за запитване
  • Франция
  • Последно разгледани артикули
   Затвори
   Отвори