• Нова Година в СКОПИЕ - хотел CONTINENTAL 4*

   1 2 3 4 5
   315 лв.
   • Автобус
   • 3
   • HB (закуска и вечеря)
   • Македония
   • Пловдив-София-Скопие-София-Пловдив
   Изпрати запитване
   • Нова Година в СКОПИЕ - хотел CONTINENTAL 4*

    30.12.2018-01.01.2019 

    Екскурзията е 3 дневна и включва 2 нощувки,2 закуски, 1 обикновена вечеря и 1 празнична новогодишна вечеря с жива музика с неограничена консумация на местни алкохолни и безалкохолни напитки,туристическа програма на Скопие и посещение на манастира „Св.Андрей” и езерото Матка.  Хотел по програмата: Hotel Continental 4* 

    Възможност за отпътуване от района на Бургас, Сливен, Стара Загора, Пловдив и Пазарджик. Необходима е предварителна заявка, потвърждава се при желаещи 15 души. Услугата е с допълнително заплащане: от Бургас 55 лева; от Сливен – 45 лева; от Стара Загора – 35 лева; от Пловдив – 30 лева, от Пазарджик - 25 лева, Ловеч - 30 лева; от Варна - 55 лева; от Велико Търново - 35 лева; от Плевен - 25 лева. Посочените цени са за двупосочен трансфер. 

    1 ДЕН – 30.12.2018 /СОФИЯ – СКОПИЕ/ 
    Отпътуване от Сoфия от паркинга пред стадион Васил Левски в 08:30 часа. Маршрут: София - Кюстендил – Гюешево – Скопие. Настаняване в хотел Continental 4* в Скопие. Туристическа програма в града: посещение на църквата „Св. Спас”, гроба на Гоце Делчев, крепоста Кале и разходка из Старата Чаршия. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка. 

    2 ДЕН – 31.12.2018 /СКОПИЕ – езерото Матка - СКОПИЕ/ 
    Закуска. Обиколка на новата част на Скопие- посещение на църквата „Св. Климент Охридски”, площад Македония с новоизградените паметници, част от проекта „Скопие 2014” и домът музей на Майка Тереза. Следобед – отпътуване за каньона на река Треска, посещение на манастира „Св.Андрей” и едно от най-красивите изкуствено създадени езера (язовир) – Матка. Манастирът се намира на самия бряг на езерото, скрит между стръмни и високи скали. „Св. Андрей” е изграден през 1389 г. от втория син на крал Вукашин – Андреаш, брат на Крали Марко. Връщане в хотела и подготовка за вечерта. Празнична Новогодишна вечеря с жива музика. Нощувка Нощувка. 

    3 ДЕН – 01.01.2019/СКОПИЕ - СОФИЯ/ 
    Закуска. Свободно време в Скопие. Отпътуване за България преди обяд. Пристигане в София късния следобяд. 

    * на човек в двойна стая единична стая дете до 12г. (в стая с 2 ма възрастни)
    цена за записване до 30.10.2018  305лв.  385 лв.  205 лв.
    цена за записване след 30.10.2018  315лв.  395 лв.  210 лв.


    При желание за пътуване със собствен транспорт, от цената на пакета се изваждат 20 лева / на човек. В този случай, отпада включената в пакета мед.застраховка за пътуване в чужбина и следва да се застраховатe самостоятелно. Също така няматe запазени места в автобуса, можете да се включите в туристическата програма и екскурзиите на място само при наличие на свободни седалки. 

    ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА: 

    • 2 нощувки, 2 закуски, 1 стандартна вечеря (супа, основно ястие с гарнитура, салата и десерт. Не са включени напитки)
    • 1 празнична вечеря с жива музика и неограничена консумация на местни алкохолни и безалкохолни напитки в хотел Continental 4*, Скопие
    • транспорт с туристически автобус 3* /минибар, климатик, DVD/;
    • водач от фирмата организатор;
    • групова медицинска застраховка с асистънс с покритие 5000 евро в ЗАД Армеец.


    ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА: 

    • входни такси за туристическите обекти.
    • доплащане към медицинската застраховка за хора от 65 до 70г. - 2 лева; от 71 до 75г. – 4 лева; от 76 до 85г. – 7 лева. Туристи над 85г. не могат да бъдат застраховани.
    • доплащане за транспорт в двете посоки от Бургас - 55 лева; от Сливен – 45 лева; от Стара Загора – 35 лева; от Пловдив – 30 лева, от Пазарджик - 25 лева, Плевен - 25 лева, Ловеч - 30 лева; от Варна - 55 лева; от Велико Търново - 35 лева; от Плевен - 25 лева.


    НОВОГОДИШНО МЕНЮ – Очаквайте! 

    НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ ЗА ПЪТУВАНЕТО: 


    ▪валидна лична карта или задграничен паспорт. 
    ▪за дете под 18 години, пътуващо без единият или без двамата си родители е необходимо нотариално заверено родителско разрешение за пътуване в чужбина от непътуващия родител/непътуващите родители. Представя се на гранична полиция в оригинал и копие. 
    ▪за дете под 18 години, пътуващо с родителите си, които носят различни фамилии е необходимо представяне на акт за раждане пред гранична полиция. 

    НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ: 
    ▪депозит в размер на 100 лева на човек при записване 
    ▪доплащане 30 дни преди датата на отпътуване. 

    ТАКСИ ПРИ ПРЕКРАТЯВАНЕ НА ДОГОВОРА ОТ СТРАНА НА ПЪТУВАЩИЯ: 
    ▪до 61 календарни дни преди датата на отпътуване – не се удържа такса 
    ▪от 60 до 21 календарни дни преди датата на отпътуване – се удържа такса в размер на внесения депозит 
    ▪от 20 до 15 календарни дни преди датата на отпътуване – таксата е в размер на 60% от общата цена на туристическия пакет 
    ▪от 14 до 8 календарни дни преди датата на отпътуване – таксата е в размер на 80% от общата цена на туристическия пакет 
    ▪от 7 календарни дни преди датата на отпътуване до деня на отпътуване – таксата е в размер на 100% от общата на туристическия пакет.     ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ: 


    ▪Минималния брой участници необходим за провеждане на екскурзията - 30 души. 
    ▪Срок за уведомление при недостигане на необходим минимален брой участници: 

    • 20 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет – за пътувания с продължителност, по-голяма от 6 дни;
    • 7 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет – за пътувания с продължителност от 2 до 6 дни;
    • 48 часа преди започването на изпълнението на туристическия пакет – за пътувания с продължителност, по-малка от 2 дни

    При отлагане на екскурзията поради недостигане на необходим минимален брой участници, Туроператорът възстановява на пътуващия изцяло всички плащания направени за туристическия пакет. 
    ▪Застраховката включена в туристическия пакет покрива разходите за медицински прегледи, изследвания и болнично лечение, както и транспортни разходи от мястото на злополуката (заболяването) до най-близката болница, разходи за лекарства и медикаменти при извънболнично лечение, както и за репатриране.Застраховка „Помощ при пътуване в чужбина“ осигурява денонощна помощ чрез асистанс обслужване на български език и гарантира 100% плащане на направените разходи в рамките на договорения лимит на отговорност, без самоучастие на застрахованите лица. 
    ▪За покриване на разходите при прекратяване на договора за туристически пакет от страна на пътуващия, Туроператорът препоръчва на своите клиенти сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" при избран застраховател. Рисковете които се покриват са: смърт вследствие злополука; разходи за отмяна на пътуването; разходи за съкращаване или прекъсване на пътуването; разходи за закъснение или отмяна на самолетен полет. Туроператорът не възстановява сумата по застраховката при непровеждане на екскурзията. 
    ▪Екскурзията не е подходяща за лица с ограничена подвижност. 
    ▪Посещаваните страни по програмата са без визови, медицински и санитарни изисквания. 
    ▪Срок за записване: до запълване на свободните места. 
    ▪Местата в автобуса се определят според реда на записване (дата на записване). 
    ▪За програми в които не са упоменати предварително имената на хотелите в които ще се нощува - ще бъдат обявени 10 дни преди датата на отпътуване. 
    ▪Агенцията не носи отговорност за работното време на туристическите обекти, както и за промяна в стойността на входните такси и билети за посещението им. 
    ▪Агенцията си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на екскурзионната програма. 
    ▪Информация относно отпътуването (сборен час и място, рег.No на автобус, име и телефонен номер на водача на пътуването) ще получите 2-3 дни преди датата на отпътуване, на посоченият от Вас имейл или телефон. 

    http://www.hotelcontinental.com.mk/
  • Подобни оферти
  • Форма за запитване
  • Последно разгледани артикули
   Затвори
   Отвори