• КАРНАВАЛЪТ НА ВЕНЕЦИЯ - МИНАЛО, МАГИЯ И РЕАЛНОСТ В ЕДНО!

   1 2 3 4 5
   355 лв.
   • Автобус
   • 5
   • BB (нощувка със закуска)
   • Италия
   • Плавдив-София – Белград – Загреб – Любляна – Венеция-София-Пловдив
   Изпрати запитване
   • КАРНАВАЛЪТ НА ВЕНЕЦИЯ - МИНАЛО,МАГИЯ И РЕАЛНОСТ  В ЕДНО!

    ПОЛЕТЪТ НА АНГЕЛА!

    ПЛОВДИВ - СОФИЯ-ЗАГРЕБ - ПАДУА-ВЕРОНА- ВЕНЕЦИЯ - СОФИЯ-ПЛОВДИВ

    Карнавалът на Венецияпродължава 11 дни и привлича туристи от цял свят, копнеещи да видят Венеция в нейната карнавална премяна, по-мистична и по-привлекателна от всякога. Венецианският карнавал е най-известният европейски карнавал. Посетете карнавална Венеция, оставете се да ви проникне атмосферата на града, която е съчетание от развлечения и мистерии и която със сигурност крие изненади. Откривайте, наблюдавайте, слушайте, докосвайте, вдишвайте, вкусвайте Венеция, отдайте се на жизнерадостта и лекотата в този уникален микрокосмос, изпълнен с незабравими багри и усещания! Забавлявайте се!

    ПРОГРАМА

    1 ден  (22.02.) - БЪЛГАРИЯ-ХЪРВАТСКА

    5.00 ч тръгване от паркинга на х. „Тримонциум”, Пловдив; в 7.00 ч тръгване от паркинга на стадион „В.Левски”, София. Транзитно преминаване през Сърбия. Пристигане в Загреб – столицата на Хърватия. Настаняване в хотел. Нощувка в Загреб.

    2 ден (23.02.) – ХЪРВАТСКА-СЛОВЕНИЯ-ИТАЛИЯ

    Закуска. В ЗАГРЕБ, ще останем очаровани от магията на малките тесни калдъръмени улички на Горния град, катедралите, фенерите, а в същото време ще бъдем завладяни от усещането за един модерен и кипящ от живот европейски град. Кратка пешеходна разходка в центъра на Загреб: Площадът на името на бан Йелачич - конната статуя на бан Йелачич е в центъра, там е и езерцето с фонтана Мандушевац, катедралата „Света Богородица“, църквата „Свети Марк“, Националния театър на Хърватия, Каменната порта, кулата Лотршчак, улица  „Ткалчичева“. Въпреки бързо развиващата се икономика и транспорт, градът е запазил чара си и спокойната атмосфера. Отпътуване за Италия. Настаняване в хотел*** в Лидо ди Йезоло. Възможност за вечеря в типична италианска пицария. Нощувка в Лидо ди Йезоло.

    3        ден  (24.02.) – ПАДУА-ВЕРОНА-ЛИДО ДИ ЙЕЗОЛО

    Закуска. Отпътуване за Падуа. Разглеждане на града - средновековната градска зала Palazzo della Ragione, която е с най-дългия покрив в света /81,5 м./, крепящ се без никакви подпиращи колони,Светият площад с базиликата"Сан Антонио" - изключителен архитектурен шедьовър, съхраняващ ценни произведения на изкеството; параклиса "Сан Джорджо"; статуята на Еразмо Гатамелата, базиликата"Сан Антонио" и площад "Прадо дела Вале"- един от най-големите площади в Европа. Свободно време. Отпътуване за Верона - града на влюбените. Панорамна обиколка и пешеходна разходкав града с разглеждане на площад Бра, Арена ди Верона, фонтана"Мадона Верона", ренесансовия площад Ербе, къщата на Жулиета, паметника на Данте. Свободно време. Отпътуване за Лидо ди Йезоло. Нощувка.

    4 ден (25.02.) – ЛИДО ДИ ЙЕЗОЛО-ВЕНЕЦИЯ

    Закуска. Отпътуване от Пунта Сабионе до ВЕНЕЦИЯ. Свободно време в пъстра, маскирана, весела и красива Венеция и възможност в 12 ч да наблюдаваме „Полетът на ангела”. Туристическа разходка с екскурзовод на български език: Дворецът на дожите, Библиотеката, Катедралния храм „Св. Марко”, моста Риалто. Свободно време .Обратно с корабче до Пунта Сабионе. Отпътуване по маршрут:  Венеция – Любляна – Загреб – Белград – София - Пловдив. Нощен преход.

    5ден (26.02.) – ИТАЛИЯ-БЪЛГАРИЯ

    Транзитно пътуване през Словения-Хърватска-Сърбия. Пристигане в София/Пловдив

    Цената включва:

    ☼ транспорт с лицензиран туристически автобус с мини бар, видео система, DVD;

    1 нощувка със закуска в Загреб; 2 нощувки в Лидо ди Йезоло в хотел 3* със закуски;

    ☼ пешеходна разходка в центъра на Загреб;

    ☼ пешеходна  разходка с местен екскурзовод на български език във Венеция;

    ☼ екскурзоводско обслужване по маршрута;

    ☼ медицинска застраховка до 65 г;             

    Цената не включва:

    ☺ входните такси на посещаваните обекти;

    ☺еднодневна екскурзия до Падуа и Верона – 30лв. при минимум 20 туриста;

    ☺придвижването с корабче до площад „Сан Марко” във Венеция и обратно до Пунта Сабиони-20евро;

    ☺ градска такса на хотелите, която се плаща на рецепцията на хотела;

    ☺ медицинска застраховка за лица над 65 г;

    ☺ слушалки за обиколката на Венеция – 2евро/задължително/;

    ☺ лични разходи;

    Условия на плащане:

    Записването се извършва срещу внесен депозит в размер на 30 % от стойността на автобусните пакети и 50 %от стойността на самолетните, и сключен договор за организирано пътуване.Заплащането на остатъка от изцяло дължимата сума се извършва не по-късно от 15 дни преди обявената начална дата на отпътуване.

    Такса прекратяване:

    Всички откази от пътуване се извършват лично, в писмена форма, в офиса където е направено записването.

    Потребителят има право да се откаже от пътуването без санкция -3 дни след записване и внасяне на депозит.

    В случай на отказ от пътуването и прекратяване на договора от страна на Потребителя, Туроператотър удържа следните неустойки:

    - от 59 до 30 календарни дни преди датата на пътуването,таксата прекратяване е в размер на  20% от внесения депозит в лева.

    - от 29 до 15 календарни дни преди датата на пътуването ,таксата прекратяване е в размер на  50% от внесения депозит в лева;

    - от 14 до 10 календарни дни преди датата на пътуването ,таксата прекратяване е в размер на 100% от внесения депозит в лева;

    - от 9 до 5 календарни дни преди датата на пътуването,таксата прекратяване е в размер на  75% от цената

     на организираното пътуване в лева;

    - под 5 календарни дни преди датата на пътуването,таксата прекратяване е в размер на 100% от цената

    на организираното пътуване в лева;

    При неспазване на сроковете за подаване на необходимите документи от страна на туриста,

    както и при подаване на неверни или неточни документи Туроператора има право да анулира пътуването,

     като удържа същите неустойки.

    Минимален брой записани за осъществяване на екскурзията:

    Всички автобусни екскурзии се осъществяват при минимум 40 туриста.

    В случай че минималният брой записани за осъществяване на екскурзията не е достигнат, туроператорът може да анулира пътуването като възстанови на пътуващия изцяло всички плащания, направени за туристическия пакет, без да дължи допълнително обезщетение. Туроператорът е длъжен да уведоми пътуващите за анулирането на екскурзията, спазвайки условията на чл. 89 ал. 7 т. 1 от ЗТ.

    Допълнителните услуги,които не са включени в основната цена на туристическия пакет, се заявяват и заплащат допълнително. За да се реализират е необходимо да бъдат заявени и заплатени още при сключването на договора за организирано пътуване ,или не по късно от  15 дни преди датата на заминаване при наличие на (свободни места) , тъй като осъществяването им е свързано с достигане на минимален брой от 20 туриста и е с предварителни резервации.

     

    Организаторът си запазва правото да променя маршрути и часове,последователност или да премества екскурзиите за друг ден, когато климатичните условия налагат това, за да се гарантира сигурността и качеството на услугата.

    Промени в маршрута и програмата по време на екскурзиите поради форс мажорни обстоятелства или метеорологични условия не дават право на възстановяване на сумите за екскурзията.

    Входните такси за обектите, които се посещават групово по време на програмата или самостоятелно в свободното време, се заплащат индивидуално на място.

    Автобусите, които се използват са следните марки: Мерцедес, Скания, Сетра, Волво, Ивеко, Ман, Неоплан, VDL (ВДЛ), Бова, Ван Хол, снабдени с климатик, видео, кафе машина, минибар, лицензирани за извършване на международен превоз на пътници.

    По време на пътуването в автобуса, всеки е задължен да поставя предпазния колан на седалката, която заема.

    Екскурзията не е подходяща за лица с ограничена подвижност.

    ДРИЙМ ТУР"ЕООД сключва договор за застраховка”Медицински разходи при заболяване и злополука  в чужбина с осигурен асистанс” с ”ДЗИ-Общо застрахованеЕАД. Застраховката важи за срока на пътуването.

    Полицата е с общо покритие 5000 EUR и включен асистанс,като  Покрива възникнали медицински разходи от злополука или акутно заболяване,медицинско транспортиране и репатриране.

    Туроператорът пряко или чрез туристически агент предоставя на потребителя оригинал на застрахователната полица преди началото на пътуването.

    Туроператорът препоръчва на своите клиенти сключване на Застраховка "Отмяна на пътуване" ,която покрива разходи за прекратяване на договора за туристически пакет от страна на пътуващия.

    Здравни изисквания: няма специални здравни изисквания.

    НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:

    Документ за самоличност- задграничен паспорт (с валидност 6 месеца след датата на прибиране в България) или лична карта. За деца под 18 години, пътуващи с 1 родител или без родители- задграничен паспорт + НОТАРИАЛНО ЗАВЕРЕНА ДЕКЛАРАЦИЯ, че другият родител/родителите са съгласни детето да пътува извън България- ОРИГИНАЛ + КОПИЕ.

    Паспортни и визови изисквания:

    До държави от ЕС и Сърбия, Македония, Албания, Босна и Херцеговина, Черна Гора, Швейцария, Швеция, Финландия, Норвегия и Исландия се пътува с валидна лична карта. До всички останали държави се пътува с международен паспорт, валиден най-малко 6 месеца след датата на завръщане.

    Настаняването в автобуса  става по реда на записването!

     

    Информация за агенцията

    ТА"Дрийм Тур" ЕООД е лицензиран туристически оператор и туристически агент с удостоверение за регистрация № РК-01-6716.

    Седалище и адрес на управление:

    гр.Пловдив ул”Кап.Райчо”57 ,офис:ул”Гладстон”5 тел:032/62 62 40 ,0876 20 62 62


    ТА"Дрийм Тур" ЕООД притежава задължителна застраховка „Отговорност на Туроператора“ сключена  с "ДЖЕНЕРАЛИ ЗАСТРАХОВАНЕ"АД със седалище гр.София бул"Княз Ал.Дондуков"68,с лимит на отговорност 25 000 лв

    Туристическа агенция "Дрийм Тур", предлага екскурзии,почивки, индивидуални настанявания със собствен транспорт, хотели по избор-морски, планински, СПА, както в страната така и в чужбина. Продажба на самолетни и автобусни билети.

     

     

                                                                                                                                                              

  • Подобни оферти
   Няма открити резултати
  • Форма за запитване
  • Карнавали
  • Последно разгледани артикули
   Затвори
   Отвори