• ХАСКОВО-КАМЕННИ ГЪБИ-ПЕРПЕРИКОН-КЪРДЖАЛИ

   1 2 3 4 5
   29 лв.
   • Автобус
   • 1
   • България
   • ПЛОВДИВ-ХАСКОВО-КАМЕННИ ГЪБИ-ПЕРПЕРИКОН-КЪРДЖАЛИ
   Изпрати запитване
   • ХАСКОВО-КАМЕННИ ГЪБИ-ПЕРПЕРИКОН-КЪРДЖАЛИ

    ТУРИСТИЧЕСКА ПРОГРАМА:

     

    Отпътуване в 06.30 ч от Асеновград (срещу допълнително доплащане),

    07:00ч. Отпътуване от спирката на Хотел „Тримонциум”. По посока гр. Хасково, посещение на монумента „Св. Богородица”- С тази статуя през 2004 г. градът влиза в раздел “Религия” на Книгата на Гинес като най-високата статуя на Богородица с Младенеца. В непосредствена близост до монумента през 2010г. бе открита „Камбанарията”. Посещение на скалния феномен „Каменните Гъби”- наподобяващи огромни каменни гъби. Също така тук има и лечебна вода. От древни времена хората тук се „подмладяват”с водата със зеолитов камък и я пият като лек и за сила на организма. Отпътуване за „Перперикон”- това е археологически комплекс, състоящ се от голямо мегалитно светилище, паметници от Античността и средновековна крепост. Името му е свързано със златните монети „перпера” известни и като „златица” в средновековна България . Следобяд отпътуване за гр. Кърджали. Посещение на „Водното огледало”. Основната функция на съоръжението е да провежда големи количества вода при аварийно източване на язовир Кърджали, без да бъдат нанесени щети на хората и сградите. За изграждане на "Водното огледало" бяха необходими близо 40 години. Освен за защита от наводнения, изкуственото езеро може да се използва за водни спортове, а терените край реката да се превърнат в паркове и зони за отдих. След това посещение на Храмовия комплекс „Успение Богородично”. Храмов комплекс "Успение Богородично" в кърджалийския квартал "Гледка" е едно от най-посещаваните от туристи свети места в страната. Причините са много, като най-сериозната от тях е, че комплексът е стопанисван и изграден благодарение на всеотдайността на небезизвестния отец Боян Саръев, известен като един от основните стожери на християнската религия в Родопите. Отпътуване за Пловдив.

    Цената включва:

    • Транспорт с лицензиран автобус;
    • Екскурзоводско обслужване по време на пътуването;
    • Медицинска застраховка;

     

    Цената не включва:

    • Входни такси на посещаваните туристически обекти;
    • Перперикон
    • Възрастни -8лв.
    • Учащи/Пенсионери -6 лв.
    • Разходи от личен характер.

    Важно: Във връзка с Извънредното положение и промените в сверата на туризма е възможна промяна в датите на отпътуване и в цените. Входните такси ще бъдат сверени за туристите  преди датите на провеждане.Поради това че в момента обявените обекти са неработещи през Извънредното положение, е възможно да бъдат променени цените за вход в последствие .Извиняваме се на клиентите за неудобството.

    Тази программа в предвид планинско туристическата и насоченост се осъществява с микробус в по малка группа туристи.

     

    *Туроператорът си запазва правото да променя последователността на изпълнение на мероприятията по програма.

     

    *Отпътуване от Асеновград се осъществява при минимун 10 записани туриста с доплащане 4 лв. на човек.

     

    *Програмата се осъществява при минимун  20  записани туриста и се осъществява с микробус.Срок за уведомление на туристите при несъбрали се минимум туристи  една седмица преди отпътуването.

    Условия на плащане:

    Записването се извършва срещу внесен депозит в размер на 30 % от стойността на автобусните пакети и 50 %от стойността на самолетните, и сключен договор за организирано пътуване.Заплащането на остатъка от изцяло дължимата сума се извършва не по-късно от 15 дни преди обявената начална дата на отпътуване.

    Такса прекратяване:

    Всички откази от пътуване се извършват лично, в писмена форма, в офиса където е направено записването.

    Потребителят има право да се откаже от пътуването без санкция -3 дни след записване и внасяне на депозит.

    В случай на отказ от пътуването и прекратяване на договора от страна на Потребителя, Туроператорът удържа следните неустойки:

    - от 59 до 30 календарни дни преди датата на пътуването,таксата прекратяване е в размер на  20% от внесения депозит в лева.

    - от 29 до 15 календарни дни преди датата на пътуването ,таксата прекратяване е в размер на  50% от внесения депозит в лева;

    - от 14 до 10 календарни дни преди датата на пътуването ,таксата прекратяване е в размер на 100% от внесения депозит в лева;

    - от 9 до 5 календарни дни преди датата на пътуването,таксата прекратяване е в размер на  75% от цената

     на организираното пътуване в лева;

    - под 5 календарни дни преди датата на пътуването,таксата прекратяване е в размер на 100% от цената

    на организираното пътуване в лева;

    При неспазване на сроковете за подаване на необходимите документи от страна на туриста,

    както и при подаване на неверни или неточни документи Туроператора има право да анулира пътуването,

     като удържа същите неустойки.

    Минимален брой записани за осъществяване на екскурзията:

    Всички автобусни екскурзии се осъществяват при минимум 40 туриста.

    В случай че минималният брой записани за осъществяване на екскурзията не е достигнат, туроператорът може да анулира пътуването като възстанови на пътуващия изцяло всички плащания, направени за туристическия пакет, без да дължи допълнително обезщетение. Туроператорът е длъжен да уведоми пътуващите за анулирането на екскурзията, спазвайки условията на чл. 89 ал. 7 т. 1 от ЗТ.

    Допълнителните услуги,които не са включени в основната цена на туристическия пакет, се заявяват и заплащат допълнително. За да се реализират е необходимо да бъдат заявени и заплатени още при сключването на договора за организирано пътуване ,или не по късно от  15 дни преди датата на заминаване при наличие на (свободни места) , тъй като осъществяването им е свързано с достигане на минимален брой от 20 туриста и е с предварителни резервации.

     

    Организаторът си запазва правото да променя маршрути и часове,последователност или да премества екскурзиите за друг ден, когато климатичните условия налагат това, за да се гарантира сигурността и качеството на услугата.

    Промени в маршрута и програмата по време на екскурзиите поради форс мажорни обстоятелства или метеорологични условия не дават право на възстановяване на сумите за екскурзията.

    Входните такси за обектите, които се посещават групово по време на програмата или самостоятелно в свободното време, се заплащат индивидуално на място.

    Автобусите, които се използват са следните марки: Мерцедес, Скания, Сетра, Волво, Ивеко, Ман, Неоплан, VDL (ВДЛ), Бова, Ван Хол, снабдени с климатик, видео, кафе машина, минибар, лицензирани за извършване на международен превоз на пътници.

    По време на пътуването в автобуса, всеки е задължен да поставя предпазния колан на седалката, която заема.

    Екскурзията не е подходяща за лица с ограничена подвижност.

    „ДРИЙМ ТУР"ЕООД

    сключва договор за застраховка”Медицински разходи при заболяване и злополука  в чужбина с осигурен асистанс” с ”ДЗИ-Общо застраховане”ЕАД. Застраховката важи за срока на пътуването.

    Полицата е с общо покритие 5000 EUR и включен асистанс,като  Покрива възникнали медицински разходи от злополука или акутно заболяване,медицинско транспортиране и репатриране.

    Туроператорът пряко или чрез туристически агент предоставя на потребителя оригинал на застрахователната

    полица преди началото на пътуването.

    Туроператорът препоръчва на своите клиенти сключване на Застраховка "Отмяна на пътуване" ,

    която покрива разходи за прекратяване на договора за туристически пакет от страна на пътуващия.

    Здравни изисквания: няма специални здравни изисквания.

    Настаняването в автобуса  става по реда на записването!

    Информация за агенцията

    ТА"Дрийм Тур" ЕООД е лицензиран туристически оператор и туристически агент с удостоверение за регистрация № РК-01-6716.

    Седалище и адрес на управление:

    гр.Пловдив ул”Кап.Райчо”57 ,офис:ул”Гладстон”5 тел:032/62 62 40 ,0876 20 62 62


    ТА"Дрийм Тур" ЕООД притежава задължителна застраховка „Отговорност на Туроператора“ сключена  с "ЗАСТРАХОВАТЕЛНО ДРУЖЕСТВО ЕВРОИНС"АД със седалище гр.София бул"Христофор Колумб"43,с лимит на отговорност 25 000 лв

    Туристическа агенция "Дрийм Тур", предлага екскурзии,почивки, индивидуални настанявания със собствен транспорт, хотели по избор-морски, планински, СПА, както в страната така и в чужбина. Продажба на самолетни и автобусни билети.           

     

     

  • Подобни оферти
  • Форма за запитване
  • Екскурзии в България
  • Последно разгледани артикули
   Затвори
   Отвори