• ЕДНА СЕДМИЦА В ПАРИЖ

   1 2 3 4 5
   1 295 лв.
   • Самолет
   • 8
   • BB (нощувка със закуска)
   • Франция
   • София-Париж
   Изпрати запитване
   • Скъпи пътешественици, това е екскурзия за ценители. Лети се с "България Ер" или с "Ер Франс" - редовни авиокомпании, които  имат кетъринг, кацат на летище "Шарл де Гол", което отстои на 35 км или 40 минути от града, а не на летище "Бове", което се намира на 90 км от града, което прави придвижването до Париж поне час и половина. Настаняването е в центъра, наистина в центъра на града - на 10 - 15 мин. пеша от Гранд Опера, Галериите Лафайет и "Плас Вандом" и на 20 - 30 мин. пеша от Лувъра и парка Тюйлери. Настанени сте в т. нар. Османов Париж, сред най-красивите образци на френския стил резиденция. Това прави пешеходните разходки около хотела ви приятни и безопасни - около вас е пълно с театри, кина, ресторанти и кафенета, в които вечер се събира една космополитна тълпа от парижани и туристи, създаващи типичната бохемска атмосфера на нощен Париж. Това струва пари, но повярвайте ни, не е все едно дали ще спите сред панелни блокчета по вратите на града, или от прозореца си ще виждате каменните класически фасади или, ако сте на по-висок етаж - познатата от снимки и филми панорама на парижките покриви. Обслужва ви на български професионален екскурзовод, за когото в града няма тайни, който ще ви запознае  не само с плакатните забележителности на града и с местата за шопинг, но и с историята на всяка сграда, на всяка улица, за да можете наистина да се обогатите, а не да разчитате само на гарантираната емоция, която носи селфито с Айфеловата кула. 

    Екскурзията включва 7 нощувки със закуски в хотел в центъра на Париж, богата екскурзоводска програма на български език, трансфери и самолетен билет с включени летищни такси и чекиран багаж до 23 кг. Лети се с „България Ер” или „Ер Франс”.

    ПЪРВИ ДЕН 

    Отпътуване от летище София. Кацане на летище „Шарл де Гол” в Париж, трансфер, настаняване в хотела. След обяд - по желание полудневна пешеходна програма "Големите булеварди и Шан-з-Елизе" с доплащане 45 лв. за възрастни, 35 лв. за деца до 11 г. Цената включва пешеходна разходка с екскурзовод на български език по следния маршрут: Големите булеварди, Опера Гарние, Мадлената, фотопауза на моста "Александър III", беседа пред Елисейския дворец, разходка по „Шан-з-Елизе“, възможност за посещение на Музея на изящните изкуства "Пти Пале”. Програмата започва от музея "Гревен" и завършва на площад „Конкорд“. Необходимо е да се ползва метро на връщане, като цената на билета за метрото не е включена в цената на екскурзията. Музеят "Пти Пале" е безплатен. Екскурзията се заявява и заплаща в България, а не на място. Нощувка.

    ВТОРИ ДЕН 

    Закуска. Панорамна обиколка на Париж с автобус и екскурзовод: квартала „Монмартър” (базиликата „Сакре Кьор“, площада на художниците), Гранд Опера, “Плас Вандом”, “Плас Конкорд”, Шан-з-Елизе, Триумфалната арка, Айфеловата кула, Дома на Инвалидите, квартала „Монпарнас“, Латинския квартал (Пантеона, Сорбоната, Люксембургската градина). Разглеждане на острова Сите (катедралата „Нотр-Дам-дьо-Пари”, Пале дьо Жюстис, Светия параклис, Консиержери, площад „Шатле”) и острова Сен Луи. Свободно време. Посещение на Айфеловата кула(придвижването е с метро). Нощувка.

    ТРЕТИ ДЕН 

    Закуска. Пешеходна разходка с екскурзовод – Комеди Франсез, Пале Роаял, Лувъра (отвън), парка „Тюйлери“, площад “Конкорд”, Мадлената. Възможност за разходка с корабче по р. Сена (билетът за корабчето не е включен в пакетната цена на екскурзията и се заплаща на място). Свободен следобед. 14.00 ч. - по желание посещение на двореца „Версай“ и на квартала „Дефанс“ с доплащане 129 лв. за възрастен и 99 лв. за деца и младежи под 26 г. Цената включва транспорт, екскурзоводска беседа в автобуса, такса за вход в двореца и градините. Екскурзията се организира при минимум 15 участника и се заявява и заплаща в България, а не на място. Нощувка.

    ЧЕТВЪРТИ ДЕН 

    Закуска. Възможност за самостоятелно посещение на музеи или на Дисни. По желание полудневна пешеходна програма – посещение на квартала „Маре” с доплащане 45 лв. за възрастни и 35 лв. за деца до 11 г. Цената включва екскурзоводско обслужване на български език по следния маршрут: пл. „Бастилия”, църквата „Св. Павел и Св. Людвик” - единствената барокова църква в Париж, най-стария монументален площад на Париж – „Плас де Вож”, възможност за посещение на къщата-музей на Виктор Юго и на музея „Коняк-Же“, еврейската улица, Отел дьо Вил; програмата започва от музея „Гревен“ и завършва на ул. „Риволи” пред Кметството (Отел дьо Вил). Заедно с екскурзовода, групата ползва метро за придвижване от музея „Гревен“ до Площада на Бастилията, като цената на билета за метрото не е включена в цената на екскурзията. Двата музея, включени в програмата, са безплатни. Екскурзията се заявява и заплаща в България, а не на място. Вечерта – възможност за посещение на кабаре (с доплащане). Нощувка.

    ПЕТИ ДЕН 

    Закуска. Свободен ден. Възможност за целодневна екскурзия до три замъка по Лоара – „Шенонсо“, „Шеверни“ и „Шамбор“ с доплащане 320 лв. Цената включва транспорта и екскурзоводските услуги на български. Екскурзията се заявява и заплаща в България, а не на място. Екскурзията се осъществява при минимум 10 участника. Ако желаещите са по-малко на брой, бихме могли да предложим екскурзия до замъците по Лоара на френската фирма Pariscityvision на цена 375 лв. с екскурзовод на английски или френски. Екскурзията се заявява и заплаща в България, а не на място. Нощувка.

    ШЕСТИ ДЕН 

    Закуска. Свободен ден. Възможност за посещение на музеи – музея „Лувър“, музея „Орсе“, музея „Гревен“ (на восъчните фигури), музея „Роден“, музея „Пикасо“ и пр. Нощувка.

    СЕДМИ ДЕН 

    Закуска. Свободен ден. Възможност за посещение на музеи или на Евродисни. Нощувка. 

    ОСМИ ДЕН 

     Закуска. Напускане на хотела, трансфер до летището. Отпътуване за София.

    Добре е, ако желаете да посетите някое от големите парижки кабарета, да си направите резервация при записването Ви за екскурзията, тъй като обикновено местата свършват около една седмица преди датата, понякога и по-рано.

    ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА

    • Самолетен билет;
    • Летищни такси;
    • Трансфер;
    • Съответният брой нощувки със закуски в избрания хотел;
    • Транспорт с автобус по програмата;
    • Екскурзоводски услуги;
    • Панорамна обиколка на Париж;
    • Пешеходна разходка с екскурзовод.

    ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА

    • Допълнителни мероприятия,описани в "ИНФОРМАЦИЯ"
    • Таксите за вход в музеи, билети за корабчета, градски транспорт и пр.;
    • Градска такса (city tax);
    • Медицинска застраховка;
    • Посещение на двореца Версай и на квартала Дефанс;
    • Полудневна пешеходна програма "Големите булеварди и Шан-з-Елизе";
    • Екскурзия до три замъка по Лоара - Шенонсо, Шеверни и Шамбор
    • Посещение на квартала "Маре";
    • Слушалки по време на екскурзоводската програма;
    • Посещение на кабаре.

    ХОТЕЛИ:

    ЗАБЕЛЕЖКА: Не всички хотели разполагат с тройни и четворни стаи, или пък разполагат с ограничен брой такива. Настаняването в тройна или четворна стая подлежи на препотвърждение.

    ВАЖНО: При нощувки в Париж туристите (без децата под 16 г.) заплащат задължително градска такса (city tax) в размер на около 1.00 евро на човек на ден при настаняване в хотели 2 звезди, 1.65 евро на човек на ден при настаняване в хотели 3 звезди и на около 2.50 евро на човек на ден при настаняване в хотели 4 звезди. Таксата се заплаща лично от туристите на рецепцията на хотелите преди отпътуването им и не е включена в пакетните цени в този каталог.

    ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛУГИ

    ГОЛЕМИТЕ БУЛЕВАРДИ И ШАН-З-ЕЛИЗЕ 45 ЛВ.

    Полудневна пешеходна програма "Големите булеварди и Шан-з-Елизе" - с доплащане. Цената включва пешеходна разходка с екскурзовод на български език по следния маршрут: Големите булеварди, Опера Гарние, Мадлената, фотопауза на моста "Александър III", беседа пред Елисейския дворец, разходка по „Шан-з-Елизе“ възможност за посещение на Музея на изящните изкуства "Пти Пале”. Програмата започва от музея "Гревен" и завършва на площад „Конкорд“. Заедно с екскурзовода, групата ползва метро на връщане, като цената на билета за метрото не е включена в цената на екскурзията. Музеят "Пти Пале" е безплатен. Екскурзията се заявява и заплаща в България, а не на място. 

    ГОЛЕМИТЕ БУЛЕВАРДИ И ШАН-З-ЕЛИЗЕ ЗА ДЕЦА ДО 11 Г. 35 ЛВ.

    Полудневна пешеходна програма "Големите булеварди и Шан-з-Елизе" - с доплащане. Цената включва пешеходна разходка с екскурзовод на български език по следния маршрут: Големите булеварди, Опера Гарние, Мадлената, фотопауза на моста "Александър III", беседа пред Елисейския дворец, разходка по „Шан-з-Елизе“ възможност за посещение на Музея на изящните изкуства "Пти Пале”. Програмата започва от музея "Гревен" и завършва на площад „Конкорд“. Заедно с екскурзовода, групата ползва метро на връщане, като цената на билета за метрото не е включена в цената на екскурзията. Музеят "Пти Пале" е безплатен. Екскурзията се заявява и заплаща в България, а не на място. 

    КВАРТАЛА МАРЕ 45 ЛВ.

    Полудневна факултативна програма (пешеходна, с екскурзовод на български език) – посещение на квартала „Маре” – с доплащане - провежда се при група от минимум 15 човека. Цената включва: пешеходна разходка с екскурзоводско обслужване на български език из квартала „Маре“ - „Бастилия”, църквата „Св. Павел и св. Людвик” - единствената барокова църква в Париж, най-стария монументален площад на Париж – „Плас де Вож”, възможност за посещение на къщата-музей на Виктор Юго, възможност за посещение на музея „Коняк-Же“, еврейската улица, Отел дьо Вил. Двата музея, включени в програмата, са безплатни. Екскурзията се заявява и заплаща в България, а не на място. 

    КВАРТАЛА МАРЕ ЗА ДЕЦА ДО 11 Г. 35 ЛВ.

    Полудневна факултативна програма (пешеходна, с екскурзовод на български език) – посещение на квартала „Маре” – с доплащане - провежда се при група от минимум 15 човека. Цената включва: пешеходна разходка с екскурзоводско обслужване на български език из квартала „Маре“ - „Бастилия”, църквата „Св. Павел и св. Людвик” - единствената барокова църква в Париж, най-стария монументален площад на Париж – „Плас де Вож”, възможност за посещение на къщата-музей на Виктор Юго, възможност за посещение на музея „Коняк-Же“, еврейската улица, Отел дьо Вил. Двата музея, включени в програмата, са безплатни. Екскурзията се заявява и заплаща в България, а не на място. 

    ЛУВЪРА 87 ЛВ.

    Посещение на Лувъра с екскурзовод на български - с доплащане и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място. Провежда се при минимум 10 участника.

    ЛУВЪРА ЗА ДЕЦА И МЛАДЕЖИ ДО 25 Г. 57 ЛВ.

    Посещение на Лувъра с екскурзовод на български - с доплащане и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място. Провежда се при минимум 10 участника.

    ВЕРСАЙ И ДЕФАНС 129 ЛВ.

    Посещение на двореца „Версай“ и на квартала „Дефанс“ - с доплащане. Цената включва транспорт, екскурзоводска беседа в автобуса, такса за вход в двореца и градините. Екскурзията се организира при минимум 15 участника и се заявява и заплаща в България, а не на място. 

    ВЕРСАЙ И ДЕФАНС ЗА ДЕЦА И МЛАДЕЖИ ДО 25 Г. 99 ЛВ.

    Посещение на двореца „Версай“ и на квартала „Дефанс“ - с доплащане. Цената включва транспорт, екскурзоводска беседа в автобуса, такса за вход в двореца и градините. Екскурзията се организира при минимум 15 участника и се заявява и заплаща в България, а не на място. 

    ТРИ ЗАМЪКА ПО ЛОАРА 320 ЛВ.

    Целодневна екскурзия до три замъка по Лоара – Шенонсо, Шеверни и Шамбор. Цената включва транспорта и екскурзоводските услуги на български. Екскурзията се заявява и заплаща в България, а не на място. Екскурзията се осъществява при минимум 15 участника.

    Блог "Шенонсо - замъкът на дамите"

    ТРИ ЗАМЪКА ПО ЛОАРА С PARISCITYVISION 375 ЛВ.

    Ако желаещите са по-малко на брой, бихме могли да им предложим екскурзия до замъците по Лоара на френската фирма „Pariscityvision” с екскурзовод на английски или френски. Екскурзията се заявява и заплаща в България, а не на място. 

    ТРИ ЗАМЪКА ПО ЛОАРА С PARISCITYVISION ЗА ДЕЦА ДО 11 Г. 256 ЛВ.

    Ако желаещите са по-малко на брой, бихме могли да им предложим екскурзия до замъците по Лоара на френската фирма „Pariscityvision” с екскурзовод на английски или френски. Екскурзията се заявява и заплаща в България, а не на място. 

    ДИСНИЛЕНД 1 ПАРК С PARISCITYVISION 194 ЛВ.

    Можете да закупите от нас или на място в Париж билет на фирмата Pariscityvision, която прави трансфери с автобуси до Дисни и обратно, като рейсовете тръгват от и се връщат на пл. „Жан д’ Арк” (пред хотел „Регина”, до Лувъра). Билета включва транспорта от Париж до Дисни и обратно + карта за парка „Дисниленд”.

    ДИСНИЛЕНД 1 ПАРК С PARISCITYVISION ЗА ДЕЦА ДО 11 Г. 184 ЛВ.

    Можете да закупите от нас или на място в Париж билет на фирмата Pariscityvision, която прави трансфери с автобуси до Дисни и обратно, като рейсовете тръгват от и се връщат на пл. „Жан д’ Арк” (пред хотел „Регина”, до Лувъра). Билета включва транспорта от Париж до Дисни и обратно + карта за парка „Дисниленд”.

    ДИСНИЛЕНД 2 ПАРКА С PARISCITYVISION 214 ЛВ.

    Можете да закупите от нас или на място в Париж билет на фирмата Pariscityvision, която прави трансфери с автобуси до Дисни и обратно, като рейсовете тръгват от и се връщат на пл. „Жан д’ Арк” (пред хотел „Регина”, до Лувъра). Билета включва транспорта от Париж до Дисни и обратно + карта за парка „Дисниленд” и за „Диснистудио”.

    ДИСНИЛЕНД 2 ПАРКА С PARISCITYVISION ЗА ДЕЦА ДО 11 Г. 204 ЛВ.

    Можете да закупите от нас или на място в Париж билет на фирмата Pariscityvision, която прави трансфери с автобуси до Дисни и обратно, като рейсовете тръгват от и се връщат на пл. „Жан д’ Арк” (пред хотел „Регина”, до Лувъра). Билета включва транспорта от Париж до Дисни и обратно + карта за парка „Дисниленд” и за „Диснистудио”.

    ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

    Добре е, ако желаете да посетите някое от големите парижки кабарета, да си направите резервация при записването Ви за екскурзията, тъй като обикновено местата свършват около една седмица преди датата, понякога и по-рано.

    КАК ДА ПОСЕТИТЕ „ЕВРОДИСНИ” ОТ ПАРИЖ:

    1. Бихте могли да отидете до „Евродисни” с влакчетата RER, които можете да вземете от много спирки в Париж (Opera, Chatelet, Gare du Nord и пр.) - линия А, слиза се на последната спирка Marne-la-Valee. Билетът за RER струва около 7 евро в една посока, а картата за вход за парка „Дисниленд” е около 63 евро за възрастни и 59 евро за деца под 11 г., а за парка „Дисниленд” + „Диснистудио” - около 74 евро за възрастни и 67 евро за деца под 11 г.

    2. Можете да закупите от нас или на място в Париж билет на фирмата Pariscityvision, която прави трансфери до Дисни и обратно с автобуси, които тръгват от и се връщат на пл. „Жан д’ Арк” (пред хотел „Регина”, до Лувъра). Билет, който включва транспорта от Париж до Дисни и обратно + карта за парка „Дисниленд”, струва 99 евро възрастни, 94 евро деца под 11 г.; билет, който включва транспорта от Париж до Дисни и обратно + карта за парка „Дисниленд” и за „Диснистудио” струва 109 евро възрастни, 104 евро деца под 11 г.

  • Подобни оферти
  • Форма за запитване
  • Франция
  • Последно разгледани артикули
   Затвори
   Отвори