• НОВА ГОДИНА в НОВИ САД

   1 2 3 4 5
   375 лв.
   • Автобус
   • 3
   • HB (закуска и вечеря)
   • Сърбия
   Изпрати запитване
   • Подарете си една  незабравима Нова година в перлата на Сърбия, в аристократичния НОВИ САД !

    3 дни / 2 нощувки

    Дати на пътуване:        30.12.2019  - 01.01.2020

    Цена:   375 лева  на човек в двойна стая

     

    1-ви ден:

    Отпътуване от Пловдив в 06:30ч. в посока ГКПП Калотина - Нови Сад. В миналото наричали Нови Сад “Сръбската Атина” и "Порта между Изтока и Запада" заради бурния му просветен и културен живот.

    Днес го наричат “най-аристократичния град в цяла Сърбия”, “Малката Будапеща” и “града с най-млад дух". Тук се срещат великолепието на Хабсбургската империя, романтиката на Петроварадинската крепост с нейните дюкянчета, ателиета и улични артисти, артистичното сърце, който сякаш се предава през поколенията и, разбира се, веселия сръбски нрав! Настаняване в хотел 3* в Нови Сад. Свободно време за запознаване със центъра на града. Вечеря. Нощувка.

    2-ри ден:

    Закуска. Панорамна обиколка на Нови Сад. Поради близостта си до Унгария и Будапеща, Нови Сад има подчертано европейски вид: прекрасен стар център, готическа катедрала, посветена на Дева Мария, и една от най- красивите крепости в Европа - Петроварадинската крепост. Разходка в Стария град, Кметството от 1895 г. - точно копие на сградата на кметството в Грац, Синагогата, площадът на Свободата.

    Отпътуване към Сремски Карловци - историческо градче със запазена архитектура на брега на десния бряг на Дунав с множество старинни сгради, които заради своята архитектурна и художествена стойност имат особено място в културната история на сърбите. Свободно време за обяд, самостоятелно разглеждане и фотосесия. В късния следобед завръщане в Нови Сад. Подготовка за Новогодишната вечер.

    Около 20:00 – 20.30 ч. начало на празнична Новогодишна Гала вечеря в ресторанта на хотела, с жива музика, богато новогодишно меню и неограничено количество местни алкохолни и безалкохолни напитки. Нощувка.

     

    3-ти ден:

    Късна закуска. Отпътуване за Белград. Свободно време в центъра на града за фотосесия и самостоятелна разходка. Отпътуване за България. Кратка почивка в района на Ниш. Завръщане в Пловдив късно вечерта.

     

                 

    Цената включва:

    -Транспорт с лицензиран  автобус;

    - 2 нощувки със закуски и вечери, от които една Гала вечеря с богато Новогодишно меню и напитки;

    -Туристическа програма в Нови Сад;

    -Свободно време за фотосесия и разходка в центъра на Празничния Белград;

    -Екскурзоводско обслужване по маршрута.

     

     

    Цената не включва:

    -  Медицинска застраховка „Помощ при пътуване“ за лица до 65г. 8 лв.; от 65г.до75г.12 лв.;

    -  Пътни и гранични такси, паркинг – доплащане 10 евро;

    -  Посещение на Сремски Карловци – доплащане 10 евро;

    -  Доплащане за самостоятелна стая 60 лева на вечер (при възможност).

    -  Туристическа такса в Нови Сад– по 1,50 евро на ден;

    -  Входни такси в посещаваните обекти.

     

    Преференции:

    • Дете до 12г. с двама възрастни ползва 20 лв. намаление от основния пакет;
    • При заплащане на цялата сума при записване получавате 3% отстъпка от основния пакет.

     

    Условия:

    1. Агенцията си запазва правото на увеличение на пакетната цена при драстично увеличение цената на горивото, както и при промяна на Сити и туристическите такси.

    2. Агенцията си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на екскурзионната програма.

    3. Необходим минимален брой записани туристи за осъществяване на пътуването – 30 души.

    4. Срок за уведомяване при недостигнат минимален брой туристи – 7 дни преди датата на отпътуване.

    5. При резервация се заплаща 30% от стойността на екскурзията. Пълно плащане до 20 дни преди датата на отпътуване.

    6. Деца под 18 г., пътуващи с 1 родител е необходимо да имат нотариално заверено пълномощно от другия родител. По време на пътуването е необходимо да се носят оригиналът и  копие на пълномощното, както и  удостоверение за раждане на децата.

    7. Почивките при пътуване в чужбина са на минимум  3,5 часа!

     

    Info: Ползване на двойна седалка 99 лева;

             Часово време: Сърбия: 1 час назад;

             Няма визови и санитарни изисквания, пътува се с лична карта или задграничен паспорт;

             Национална валута: Сръбски динар/100 динара = 1,68 лева

             Вход в Петроварадинската крепост 300 динара, за деца безплатно.*

     

    *Посочените цени на входните такси са валидни към момента на публикуване на екскурзията!

     

    Допълнителните мероприятия и услуги се заявяват от туриста при записване и се заплащат

    при пълното плащане на екскурзията. Заявени по време на пътуването се заплащат с 20% по-скъпо, в случай, че могат да бъдат предоставени. 

     

    Условия на плащане:

    Записването се извършва срещу внесен депозит в размер на 30 % от стойността на автобусните пакети и 50 %от стойността на самолетните, и сключен договор за организирано пътуване.Заплащането на остатъка от изцяло дължимата сума се извършва не по-късно от 15 дни преди обявената начална дата на отпътуване.

    Такса прекратяване:

    Всички откази от пътуване се извършват лично, в писмена форма, в офиса където е направено записването.

    Потребителят има право да се откаже от пътуването без санкция -3 дни след записване и внасяне на депозит.

    В случай на отказ от пътуването и прекратяване на договора от страна на Потребителя, Туроператорът удържа следните неустойки:

    - от 59 до 30 календарни дни преди датата на пътуването,таксата прекратяване е в размер на  20% от внесения депозит в лева.

    - от 29 до 15 календарни дни преди датата на пътуването ,таксата прекратяване е в размер на  50% от внесения депозит в лева;

    - от 14 до 10 календарни дни преди датата на пътуването ,таксата прекратяване е в размер на 100% от внесения депозит в лева;

    - от 9 до 5 календарни дни преди датата на пътуването,таксата прекратяване е в размер на  75% от цената

     на организираното пътуване в лева;

    - под 5 календарни дни преди датата на пътуването,таксата прекратяване е в размер на 100% от цената

    на организираното пътуване в лева;

    При неспазване на сроковете за подаване на необходимите документи от страна на туриста,

    както и при подаване на неверни или неточни документи Туроператора има право да анулира пътуването,

     като удържа същите неустойки.

    Минимален брой записани за осъществяване на екскурзията:

    Всички автобусни екскурзии се осъществяват при минимум 40 туриста.

    В случай че минималният брой записани за осъществяване на екскурзията не е достигнат, туроператорът може да анулира пътуването като възстанови на пътуващия изцяло всички плащания, направени за туристическия пакет, без да дължи допълнително обезщетение. Туроператорът е длъжен да уведоми пътуващите за анулирането на екскурзията, спазвайки условията на чл. 89 ал. 7 т. 1 от ЗТ.

    Допълнителните услуги,които не са включени в основната цена на туристическия пакет, се заявяват и заплащат допълнително. За да се реализират е необходимо да бъдат заявени и заплатени още при сключването на договора за организирано пътуване ,или не по късно от  15 дни преди датата на заминаване при наличие на (свободни места) , тъй като осъществяването им е свързано с достигане на минимален брой от 20 туриста и е с предварителни резервации.

     

    Организаторът си запазва правото да променя маршрути и часове,последователност или да премества екскурзиите за друг ден, когато климатичните условия налагат това, за да се гарантира сигурността и качеството на услугата.

    Промени в маршрута и програмата по време на екскурзиите поради форс мажорни обстоятелства или метеорологични условия не дават право на възстановяване на сумите за екскурзията.

    Входните такси за обектите, които се посещават групово по време на програмата или самостоятелно в свободното време, се заплащат индивидуално на място.

    Автобусите, които се използват са следните марки: Мерцедес, Скания, Сетра, Волво, Ивеко, Ман, Неоплан, VDL (ВДЛ), Бова, Ван Хол, снабдени с климатик, видео, кафе машина, минибар, лицензирани за извършване на международен превоз на пътници.

    По време на пътуването в автобуса, всеки е задължен да поставя предпазния колан на седалката, която заема.

    Екскурзията не е подходяща за лица с ограничена подвижност.

    ДРИЙМ ТУР"ЕООД сключва договор за застраховка”Медицински разходи при заболяване и злополука  в чужбина с осигурен асистанс” с ”ДЗИ-Общо застрахованеЕАД. Застраховката важи за срока на пътуването.

    Полицата е с общо покритие 5000 EUR и включен асистанс,като  Покрива възникнали медицински разходи от злополука или акутно заболяване,медицинско транспортиране и репатриране.

    Туроператорът пряко или чрез туристически агент предоставя на потребителя оригинал на застрахователната полица преди началото на пътуването.

    Туроператорът препоръчва на своите клиенти сключване на Застраховка "Отмяна на пътуване" ,която покрива разходи за прекратяване на договора за туристически пакет от страна на пътуващия.

    Здравни изисквания: няма специални здравни изисквания.

    НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:

    Документ за самоличност- задграничен паспорт (с валидност 6 месеца след датата на прибиране в България) или лична карта. За деца под 18 години, пътуващи с 1 родител или без родители- задграничен паспорт + НОТАРИАЛНО ЗАВЕРЕНА ДЕКЛАРАЦИЯ, че другият родител/родителите са съгласни детето да пътува извън България- ОРИГИНАЛ + КОПИЕ.

    Паспортни и визови изисквания:

    До държави от ЕС и Сърбия, Македония, Албания, Босна и Херцеговина, Черна Гора, Швейцария, Швеция, Финландия, Норвегия и Исландия се пътува с валидна лична карта. До всички останали държави се пътува с международен паспорт, валиден най-малко 6 месеца след датата на завръщане.

    Настаняването в автобуса  става по реда на записването!

     

    Информация за агенцията

    ТА"Дрийм Тур" ЕООД е лицензиран туристически оператор и туристически агент с удостоверение за регистрация № РК-01-6716.

    Седалище и адрес на управление:

    гр.Пловдив ул”Кап.Райчо”57 ,офис:ул”Гладстон”5 тел:032/62 62 40 ,0876 20 62 62


    ТА"Дрийм Тур" ЕООД притежава задължителна застраховка „Отговорност на Туроператора“ сключена  с "ЗАСТРАХОВАТЕЛНО ДРУЖЕСТВО ЕВРОИНС"АД със седалище гр.София бул"Христофор Колумб"43,с лимит на отговорност 25 000 лв

    Туристическа агенция "Дрийм Тур", предлага екскурзии,почивки, индивидуални настанявания със собствен транспорт, хотели по избор-морски, планински, СПА, както в страната така и в чужбина. Продажба на самолетни и автобусни билети.           

  • Подобни оферти
  • Форма за запитване
  • Сърбия
  • Последно разгледани артикули
   Затвори
   Отвори