Календар

 

     2014


     
    
2015Екскурзии и почивки с отпътуване от Варна


Еднодневни екскурзииЕкскурзии в БългарияБилети

 


РекламаКонтакти:

"Дрийм Тур" ЕООД
гр. Пловдив 4000, 
ул."Гладстон" N 5
тел.: + 359 32 62 62 40
+ 359 878 63 62 20
email: dream_tour@abv.bgБанкова сметка:
ProCredit Bank:
BG10PRCB92301035452516


Топ оферти

ПДФ Печат Е-мейл


Еднодневен шопинг в Букурещ

Търговски център „Червения Дракон”

18.08.2012, 15.09.2012

        Отпътуване от Пловдив в 00.30ч. от паркинга на хотел Тримонциум. По посока Русе-Букурещ. Пристигане в града и посещение на един от най-големите търговски центрове в Букурещ – „Червеният дракон”.

       „Червеният дракон”  е търговски комплекс с  над 5500 магазина. Разнообразието от продукти е невероятно и цените са конкурентоспособни на пазара.
 В момента има над 5000 паркоместа, ресторанти, кафенета  и автомивка.
В настоящия момент, в областта има 8 търговски комплекса, два от които са специализирани.
       • „Червен Дракон 1 се състои от четири сгради, първоначално 2 построени, плюс две разширения, построена по-късно поради голямото търсене на търговски площи.
       • „Червен Дракон” Megashop е еталон на зоната. Магазините са разположени на два етажа (приземен и 1-ви етаж) и на 2-рия етаж се намират румънски и китайски ресторанти.
       • „Червен Дракон” 3 е специализиран за обувки  търговски комплекс и се състои от две сгради (3 и 3 разширение). Това е най-големият магазин за обувки в Румъния.
       • Светът на  децата, търговски комплекс посветен на децата - облекло, обувки, спортни стоки, играчки и канцеларски материали, е открит през март 2011 година. Това е най-големият по рода си магазин в Румъния.
       • „Червен дракон” 5 и 6 са два нови павилиона, възстановени след пожар през лятото на 2010 година. Двете сгради са открит през март 2011 година.
       • „Червен Дракон” 7 и 8 са два павилиона, че в допълнение към обикновените стоки, които  се продават в зоната, има магазини за тъкани, килими, риболов, мебели и предмети за бита.
        Последният проект в зоната е построяването на  универсален магазин „Червен Дракон”. Проектът включва  модерна сграда с площ от около 15 000 кв.м.на две нива, както и голям паркинг за над 500 места.В партера на универсалния магазин  може да се намерят, килими, завеси, спално бельо, обзавеждане, битови предмети, канцеларски материали и кожени изделия, осветителни тела, електрически и електронни продукти, както и един супермаркет, банка, обменно бюро, аптека и кафене. На горния етаж ще има магазини за жени, мъже, юноши и деца, играчки магазини, спортни стоки, и две заведения за бързо хранене и детски кът за деца.
Универсалният магазин  „Червен Дракон” е  открит на 1 декември 2011 година.
В комплекса можете да намерите:

Ресторанти:
      2-ри етаж на ресторант „Червен Дракон” Megashop е предназначен. Ето, нашите клиенти могат да се хранят в китайски ресторанти или ресторанти с традиционна

 

 

храна в Румъния.
      Кафенета:
      В  търговски комплекси област Red Dragon има кафенета, където клиентите могат да се отпуснат за няколко минути -  сандвичи, сладкиши, сладолед, кафе, вода и напитки.
      Кафенета се намират в DR 1, DR 3, DR 7, DR 8,  на Red Dragon Детски Megashop - те са разположени на партерния етаж в центъра на комплекса.
Заведения за бързо хранене:
      Извън комплекса, „Червен Дракон”  се намират заведения за бързо хранене, където може да опитате сандвичи, Shaorma, барбекю и освежаващи напитки.
      Тераса "гъби"
      Срещу „ Червен Дракон”  Megashop се намира ресторант тераса, която предлага най-разнообразни менюта за всеки вкус: горещо, а най-доброто качество пица.

 

 
 

 Цена: 55 лв.

Цената включва :

·        Транспорт с лицензиран автобус 3 * ;

·        Екскурзоводско обслужване;

·        Медицинска застраховка;

Цената не включва:

·        Лични разходи;

 Туроператора си запазва правото да променя последователността на изпълнение на мероприятията по програма.

Цената е валидна при минимум 35 човека.
Начин на плащане:
-депозит 30 % от пакетната цена;
-доплащане-10 дни преди датата на тръгване.
Срок за уведомление при недостигнат брой туристи- 7 дни преди датата на отпътуване. 
  

Необходими документи:  
  Валиден документ за самоличност- лична карта или задграничен паспорт за деца под 18 г., пътуващи с 1 родител или без родители- Нотариална заверена декларация   ,  че родителите са съгласни детето да пътува извън България- оригинал + КОПИЕ

 

 
 

 Забележка : ТА "Дрийм Тур" си запазва правото за промяна на цената на екскурзията до 5 дни преди датата на отпътуване, в случай на драстично повишаване на горивото.                 

Информация за Туристическа агенция "Дрийм Тур"

ТА"Дрийм Тур" ЕООД е лицензиран туристически оператор и туристически агент с удостоверение за регистрация № РК-01-6716.
Туристическа агенция "Дрийм Тур", предлага екскурзии,почивки индивидуални настанявания със собствен транспорт, хотели по избор-морски, планински, СПА, както в страната така й в чужбина. Продажба на самолетни и автобусни билети.